Refan-728×90-July-2019

Картофи по селски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг. картофи
30 мл. зехтин
1 ч.л. сол
1 ч.л.куркума
1 ч.л.мащерка
1 ч.л.пушен червен пипер
1 ч.л.лют червен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Картофите се белят, измиват и режат на горе долу еднакви парчета. След това се подсушават с кухненска хартия. В голяма купа се смесват всички сухи подправки и се слагат картофите, объркват се хубаво и се оставят да престоят поне 20 минути. Подреждат се на един ред върху хартия за печене и се поръсват със зехтина. Пекат се в загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *