Катаджии удариха със 100 лв. глоба бившия управител на общинската болница в Дупница доц. Недин, не спрял колата си пред поток ученици на пешеходна пътека

Бившият управител на общинската болница в Дупница доц. Димитър Недин не спря на пешеходна пътека и отнесе акт за 100 лв. Вчера около 11,00 часа доц. Недин пътувал със собствения си автомобил “Сеат Ибиза” от кв. “Горна махала” в посока бившата Военна болница. На пътя пред бившия Педагогически колеж, където се помещава и Промишленото училище, доцентът не спрял на пешеходната пътека, по която в този момент преминавали ученици. В същото време той бил забелязан от патрул на КАТ, който пътувал в обратна посока, но веднага обърнали автомобила в обратна посока и спрели нарушителя. Документите на доцента били изрядни, но се движел с по-висока скорост от позволената за този участък и не спрял на пешеходната пътека. Пътните полицаи съставили акт за 100 лв. на доц. Недин за нарушението.

Пред репортер на “Струма” наказаният с глоба доцент заяви: “Бързах за спешна операция. Не спазих правилата и бях наказан. Вместо да пристигна навреме, закъснях. За това има поговорка: “Бързай бавно”, заяви доц. Недин.

Той има шофьорска книжка от близо 30 години. Любител е на ретро автомобилите, които, както „Струма” писа, с брат му реставирарат в родния му град Сандански.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *