Катастрофи заради дъжда и снега в Пиринско

Лек автомобил „Фиат“ се заби в мантинелата и се завъртя на главен път Е-79 на влизане в Благоевград. Поредният пътен инцидент в Пиринско, при който за щастие няма пострадали, стана малко след 15 часа в отсечката „Антените“ – Благоевград, съобщава БГНЕС. На плавна лява крива автомобилът се блъска в дясната мантинела и завърта в обратна на движението си посока. Не е търсена медицинска помощ.

Заради дъжда и снеговалежа след обяд станаха още няколко, не особено тежки, катастрофи. Към 13 часа на Е-79 в Кресненското дефиле се удариха два автомобила. Нямаше пострадали, но близо час трафикът бе затруднен и се извършваше в едната лента. Към 14 часа на пътя Банско – „Шилигарника”, на път за ски-зоната, се удариха още два автомобила, единият с македонска регистрация.

Според сигнала, жена е с избити зъби, но не е открита на местопроизшествието. В района вали сняг. Почти по същото време стана леко ПТП на пътя Симитли-Предел-Банско, и при него няма пострадали. Заради снеговалежа на същия път в 14 ч. бе спряно движението на камиони над 12 тона до почистването на пътя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *