Катастрофи помрачиха празниците в Югозапада

На 23.12.2019г. около 02:30 часа на пътя между парк „Бачиново“ и гр.Благоевград, лек автомобил „Дачия Логан“ с 42-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на лява крива от пътното платно блъска 40-годишен мъж от гр.Рила, който се е движил неправилно по пътното платно при наличие на тротоар за движение на пешеходци. Пешеходецът е пострадал с черепно-мозъчна травма и хематоми по тялото, като същият е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в гр.София. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачът на автомобила е отрицателна.

На 23.12.2019г. около 11:10 часа на пътя между гр.Гоце Делчев и с. Дъбница, общ.Гърмен, товарен автомобил „Ауди“ с 32-годишен водач от гр.Доспат, неспазвайки необходимата дистанция от движещ се пред него и намалящ скоростта си лек автомобил „Мерцедес“ го блъска в задната му част. В резултат на удара лекия автомобил „Мерцедес“ блъска, движещ се  пред него лек автомобил „Рено Клио“, който от своя страна блъска лек автомобил „Ауди“. В  резултат на инцидента, с натъртване в областта на гърдите, е пострадала 68-годишна жена от с.Слащен, пътуваща в лекия автомобил „Мерцедес“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 23.12.2019г. около 15:20 часа на ул.“Подполковник Спиридонов“ в гр.Разлог, лек автомобил „Сеат Ибиза“ с 67-годишен водач от гр.Разлог, завивайки на дясно и при наличие на пешеходна пътека е преминал  през дясното ходило на 16-годишно момиче от гр.Разлог. След оказана медицинска помощ пострадалото момиче е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 24.12.2019г. около 00:20 часа на ул.“Полк.Дрангов“ в гр. Сандански, лек автомобил „Ауди“ с 18-годишна водачка от гр.Сандански, извършвайки завой в обратна посока, не пропуска попътно движещите се: лек автомобил „Тойота Авенсис“ и лек автомобил „БМВ“ и допуска ПТП.  В резултат на инцидента са пострадали: 20-годишната водачка на лек автомобил „БМВ“, която е получила натъртвания, 18-годишната водачка на лекия автомобил „Ауди“, която е настанена за наблюдение в МБАЛ Югозападна с комоцио, 23-годишна пътничка в лекия автомобил „Ауди“, която е с комоцио и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение и 19-годишен младеж, пътуващ в лекия автомобил „БМВ“, който е с натъртвания и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *