Катина Додушева назначена на новооткрития пост за трети зам. директор в гимназия „Яне Сандански”, Петя Костадинова стана библиотекар

Бившата шефка на дирекция „Образование и култура” в община Сандански Катина Додушева, която напусна, след като кметът Кирил Котев загуби изборите, е назначена в гимназия “Яне Сандански” на длъжност трети зам. директор в гимназията. Новината потвърди директорът на гимназията Зорица Органджиева. Първият работен ден на К. Додушева като трети зам. директор е бил вчера.

Тричленна комисия с председател Николай Бойчев, който е зам. директор в гимназията, педагожката Валентина Кесерова и Веселина Колина са класирали на първо място при събеседването К. Додушева, която е съпруга на гербера, зам. председател на ОбС – Сандански, Петър Додушев. Останалите двама кандидати, един от Дупница, са класирани съответно на второ и трето място. За вакантната длъжност библиотекар, за която имаше 9 кандидати, на първо място е класирана Петя Костадинова, която също бе в екипа на кмета К. Котев като главен експерт „Образование, култура и туризъм” в община Сандански. Един кандидат не е допуснат до участие в конкурса, тъй като не е представил документ трудова книжка, а 4-ма от кандидатите не отговарят на изискванията за заемане на длъжността и не са допуснати до събеседване. Останалите 3-ма са получили по-малък брой точки.

Така на практика бившите колежки от екипа на кмета Котев пак ще работят под един покрив, но този път в гимназия „Яне Сандански”.

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *