КАТО В ТУРСКИ СЕРИАЛ! Благоевградчанинът Д. Калайджиев и Красимира от „Фермата” пак са заедно

Връзката между участниците в предишния сезон на „Фермата” – благоевградчанина Димитър Калайджиев и Красимира Цочева, заприлича на турска сапунка. След като шоуто приключи преди близо година, двамата се афишираха като двойка и красавицата остави бащата на детето си, за да заживее с бизнесмена. През пролетта обаче между двамата настъпи разрив, а само няколко месеца по-късно Красимира отиде на море с предишния си мъж и сина си.
Преди това в телевизионно интервю обясни, че отношенията й с Димитър приличат на годишните сезони и в момента те изживяват своята зима, като даде ясно да се разбере, че бившите влюбени са смразени. Есента обаче е дала нов подтик на любовта им и от септември те са отново заедно. При това делят един покрив и дори правят общи видеа, в които обещават да канят известни личности и да им задават неудобни въпроси. Явно предишният им опит като инфлуенсъри, който бе повече от катастрофален, не ги е разубедил, пък и любовта им дава криле.

Красимира емоционално честити скорошния имен ден на новия-стар любим в социалните мрежи, а от няколко дни те заедно рекламират и фланелките с логото на „Фермата”. 


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *