Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Катък с печени чушки

Необходими продукти:

300 г печени чушки

200 г сирене

2 кофички кисело мляко

сол

2-3 скилидки чесън

1- 2 стръка пресен магданоз

Начин на приготвяне:

Киселото мляко се слага от предната вечер в тензух да се изцеди. Наследващия ден се отделя от тензуха и се слага в купа. Добавя настърганото на ситно сирене. Чушките се режат много на дребно. Изцеденото кисело мляко се обърква със сиренето. Добавят се чушките и счуканите скилидки чесън. Слага се сол на вкус. Накрая се поръсва с магданоз, нарязан много на ситно. Обърква се много добре.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *