Катък с печени чушки и орехи

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
за 4 порции
1/2 кг цедено кисело мляко
200 г сирене
4 печени червени чушки
40 г орехи
4 скилидки чесън
50 мл. олио
сол

РЕЦЕПТА:
Сиренето (200 г) се намачква с вилица и се смесва с цеденото кисело мляко (1/2 кг). Продуктите се разбъркват внимателно с вилица и постепенно към тях се добавят нарязаните на ситно печени белени червени чушки (4 бр), пресованият чесън (4 скилидки), олиото (50 мл.), солта и смлените орехи (40 г). Всичко се разбърква много добре и се поднася.

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ:
10 минути

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *