Качествата, които ви правят привлекателни, независимо от външния вид

Физическата красота не остава незабелязана и винаги прави силно впечатление. И действително – хубавото лице и стилните дрехи карат хората да ви гледат с възхита.

Но задържането на интереса не се дължи на външния вид, а на много други качества.
Така например, може да сте привлечени от човек, сторил ви се напълно безличен първоначално. И това се дължи на неговото поведение.

Нека видим кои качества ни правят привлекателни, независимо как изглеждаме:

1. Безстрашната индувидуалност отличава сред тълпата:
Хората, които нямат проблем да изразят мнението си, да се противопоставят, да последват намеренията си, когато те ги правят непопулярни, изглеждат привлекателни за противоположния пол.

2. Защитават по-слабите:
Хората, които са готови да подадат ръка на по-слабите, с риск да навредят на себе си, на своите интереси и благополучие, винаги будят възхита.

3. Не досаждат, знаят кога да запазят дистанция:
Един човек може много да ви харесва и въпреки това, да не ви досажда и да показва, че има свой живот. Това винаги е привлекателно за срещуположния пол. А и фактът, че той има и други интересни неща за правене, освен да ви се обажда, възбужда любопитството ви.

4. Държат се тежко, не се подмазват и имат обективно мнение:
Начинът, по който замълчават, мислят, анализират, не бързат да отговарят на провокацията, привлича. Тези хора не бързат с комплиментите и внимателно подбират думите си.

5. Правят страхотни неща за другите, но не се изтъкват:
Случайно разбирате за десетките прекрасни постъпки на новия си познат и сте живо заинтересовани. Няма начин да не е невероятен човек при тези негови действия.

6. Странни са посвоему:
Някои странности винаги изглеждат интересни в очите на другите. Смелостта им да покажат своите странни черти е похвална.

7. Не крият недостатъците си:
Достатъчно осъзнати са, за да знаят кои са най-големите им слабости и се борят с тях. Това показва интелигентност, а тя винаги привлича.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *