Кейт Мидълтън се изхитри, измисли начин да прикрие бременността си

Докато продължават залозите за името на новия кралски престолонаследник, репортерът от британското издание Evening Standard – Кейт Проктър, разкри хитростта, която Кейт Мидълтън прилага при всяка своя бременност.

“Конспирацията” се отнася за прическата на херцогинята на Кеймбридж.

Според Кейт Проктър съпругата на принц Уилям всеки път сменя прическата си, когато забременее. Целта е да отвлече вниманието на журналистите и фотографите, за да не се разбере новината за бременността й, докато кралското семейство официално не я съобщи.

Британският репортер “разконспирира” херцогинята в профила си в “Туитър”, пише пик.

Последният път, когато Кейт променивизията си, беше в началото на юли. Тя се появи на мач на Анди Мъри с коса дълга до раменете и навита на небрежни падащи масури. Точно два месеца по-късно кралското семейство съобщи, че ще се увеличи с още един член.

През август 2014 г. зорките погледи на по-наблюдателните забелязаха, че херцогинята отиде на събитие в Лондон с небоядисани бели коси. Месец по-късно научихме, че тя е бременна с принцеса Шарлот.

Последното доказателство за теорията на Кейт Проктър е визията на херцогинята в края на 2012 г., когато очакваше първородния си син – принц Джордж. Тя подкъси бретона си, а на 2 декември разбрахме, че е бременна.

Дали теорията на  Кейт Проктър е конспирация или просто съвпадение, бихме могли да разберем при евентуална четвърта бременност на Кейт.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *