Кендъл и Кайли Дженър се гордеят, че баща им е трансджендър

Преди 5 години Кейтлин Дженър претърпя операция за смяна на пола и стана жена, а дъщерите му – Кендъл и Кайли Дженър казаха, че са горди с него и много го подкрепят.

Дебютът на Кейтлин като жена стана чрез корица на “Vanity Fair”, където той показа новия си имидж и сподели какво ще е новото му име.  Тогава хората започнаха да говорят за него в женски род.

Кендъл и Кайли определят 70-годишният си баща като герой.

“Когато моят баща призна, че е трансдженър, нашата връзка стана по-силна. Тя най-накрая успя да бъде честна с мен. Заради смелостта на баща ми, аз се научих да обичам това, което обичам и да не се срамувам от това. Тя е мой пример за подражание отпреди да се помня… Тя е толкова смела и аз се стремя да бъда също толкова смела един ден. Има толкова много истории, които тя разказва за живота си и аз стоя и слушам”, казва Кендъл пред списание “People”.

Кайли споделя, че винаги се е гордяла с баща си – когато е спечелил олимпийски златен медал, когато е получил лиценз за пилот. Но най-много се е вдъхновила, когато той е разкрил истинската си същност.

Кейтлин Дженър преди беше известна като Брус Дженър. Брус е бил лекоатлет и на летните олимпийски игри в Монреал през 1976 г. печели златен медал в десетобоя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *