Кийра Найтли спира с голите сцени

Кийра Найтли обяви, че спира със снимането на голи сцени. 33-годишната актриса каза, че преди се е радвала, когато се е събличала пред камера, но вече държи каскадьор да изпълнява голите сцени. Причината е, че Кийра вече е майка и е минала 30-годишна възраст. Тя има 3-годишна дъщеря.

“Преди ми беше комфортно с разголените сцени, но сега не толкова. Имам дете, минах 30 години, щастлива съм, че имам такова тяло. Но не мисля, че вече трябва да го показвам толкова. Аз избирах каскадьорите за голите сцени. Процесът по селекциите е интересен”, обясни тя пред “The Times”.

 Звездата призна, че преди е понасяла много тежко критиките, тъй като кариерата ѝ започна, когато беше тийнейджърка. Но с годините е успяла да се пребори с тези негативни емоции.

“Знам, че перфектното не съществува. Но първо се опитвах да съм такава. Бях отлична ученичка, никога не са ме наказвали, всеки ден бях на снимачната площадка навреме, правех проучвания, знаех си репликите… Исках винаги да съм отлична”, разказа тя пред списание “Notebook”.

Актрисата разкри, че често е чувала обидни коментари за тялото си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *