Кирил Добрев за изключването му от БСП: Няма изненада, това ръководство толкова си може

Кирил Добрев излезе с позиция по повод поисканото му изключване от партийното ръководство. Социалистът написа в социалната мрежа, че за него няма изненада, че ще е поредният изключен, който няма да бъде изслушан, а решението ще бъде взето анонимно от членовете на пленума. 

„Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора. Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен – анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан. Няма изненада, това ръководство толкова си може…“, категоричен е Добрев, който е бивш заместник-председател на БСП.

„Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия – БСП. Останалото няма значение“, пише още Кирил Добрев.

От думите му става ясно, че наказателната мярка е поискана от Изпълнителното бюро, начело с лидерката Корнелия Нинова, навръх рождения ден на дъщеря му.

„Всъщност по-важната новина днес е, че дъщеря ми навършва 16 години. Ема, пожелавам ти да си здрава, борбена и винаги да казваш това, което мислиш!“, завършва позицията си Добрев.

По-рано стана ясно, че ИБ на БСП предлага на пленума да вземе решение за изключването на Кирил Добрев от редиците на столетницата зарада уронващи престижа на партията с медийни изяви и неспазване на решения на НС.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *