Клетвите отключват автомагия

В днешно време  много хора не се замислят за ужасните последици, дават клетва и след това като я нарушат, започват да се чудят какво да правят. Освен проклятията и „думите убийци“ има и такива думи, които, ако бъдат изречени, могат  да причинят непоправими вреди на съдбата ни, особено ако се  произнасят прибързано и необмислено. Все едно да си направим автомагия.

Това са „думите клетви“. Хората се кълнат в живота си, родителите си, здраве, деца, късмет, Бог,  поставят на  всички тези скъпи понятия  невидим печат на  забрана, която действа,   докато не изпълнят клетвата си. И  няма значение  дали човек се е заклел на шега, непридавайки  голямо значение на  казаните думи, или е бил принуден от околните. 

След като човек се закълне според екстрасенсите в кармичното му тяло безвъзвратно се нарушава ходът на събитията. Не е случайно, че  думите  „клетва“ и „проклятие“ имат един и същ корен. Хората се кълнат, без да мислят за последствията. Например когато казват „нека да нямам пари“, те не подозират, че по този начин убиват собствения си финансов успех. А дотогава, докато не отстранят от себе си тази клетва, дадена вероятно от глупост, в живота им нищо няма да се промени към по-добро. Фрази като: „повече никога няма да се омъжвам“, която може да възникне в сърцето на измъчена в нещастен брак жена, веднага  налага  на тази жена венец на безбрачие.

Най-страшно  от всичко, казват изследователите, върху живота на човек се отразява клетвата, в която той отдава част от съдбата си на някой друг. Езотериците  споделят  много примери, когато родители, които имат болни деца, в сърцата си се молят да се  вземе здравето им и да се  даде  на детето им. На децата от това, като правило, не им става по-леко, а  самите родители започват да боледуват, понякога много тежко.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *