Кметицата на Долен и съпругът й честитиха сватбата на сина им Янис и снахата Мими с почивка на Малдивите

Тежка кметска сватба събра в най-популярния комплекс на гоцеделчевското с. Долен близо 500 сватбари. На практика почти цялото село бе поканено от кметицата Валентина Мицикулева и дървения бос Тодор Мицикулев на сватбата на сина им Янис, който се врече във вечна вярност на прелестната Мими Манчева от петричкото с. Марино поле.

Млади, влюбени и безкрайно щастливи, младоженците изглеждаха като манекени от моден каталог, а всички грижи по сватбеното тържество и приемането на гостите бяха поети от свекъра и свекървата, майката на Мими – Петрана Манчева, и сестра й Габриела.

Кумове на младото семейство бяха приятелите им от Марино поле Антония и Георги Чифлигарови, които се справиха превъзходно с отговорната си мисия, към която на доброволни начала се нагърбиха и с всички дребни детайли около пищното сватбено тържество.

Янис и Мими са заедно всъщност от 5 г. – залюбили се като съученици в благоевградското Средно училище с изучаване на чужди езици. От завършването им той помага на татко си в бизнеса, а тя е управител на хотела на родителите му.

Сред стотиците подаръци, с които гостите отрупаха младите, естествено, се открои този на щастливите свекър и свекърва, които им подариха почивка на Малдивите.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Доленски

    Колко ли трябва да си прост и какъв ли селяндур, за да пишеш по вестниците за един толкова личен и семеен празник.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *