Кметицата на Ресилово С. Гладникова ожени сина си Манол на паметната дата 18.08.2018

Кметицата на село Ресилово, община Сапарева баня, Силвия Гладникова вдигна тежка сватба със 100 гости на по-големия си син Манол, на 26 г., и снахата Йорданка. Кумовете на младото семейство Мария и Красимир Трендафилови долетяха от САЩ, за да станат съпричастни с най-щастливото събитие в живота на младоженците.

Любовната искра между Манол Гладников и любимата жена на сърцето му Йорданка Вучкова пламнала още когато били ученици в местното училище. Оттогава минали 9 г., той бил на 17 г., а тя на 14. Младоженците се познават от деца, живеят в едно и също село, но стрелата на Амур ги пронизала и останала в сърцата им завинаги. След дълга връзка двамата решили да сключат граждански брак, като се врекли във вечна вярност пред роднини и приятели на сакралната дата 18.08.2018 г. Поверието гласи, че на този ден мечтите се сбъдват.

Двамата влюбени сбъднаха мечтата си и станаха семейство. Йорданка прие фамилията на Манол и вече се именува Йорданка Гладникова. Булката беше облечена в стилна бяла рокля, която очертаваше безупречната й фигура на манекенка. Младоженецът беше избрал класически елегантен черен костюм и бяла риза за сватбата.

Йорданка работи като рецепционистка в хотел на Паничище, а съпругът й Манол е строител. Остават да живеят в Ресилово и нямат намерение да емигрират. Кметицата Силвия Гладникова им пожела да са живи и здрави и да й народят много внуци, за да им се радва.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *