Кметицата на Трън Цветислава Цветкова защити магистратура в ЮЗУ

Кметицата на Трън Цветислава Цветкова защити  магистратура по педагогика в Югозападния университет. Оценката от държавния изпит е „Отличен” /6/ на тема  „Нравственото възпитание на учениците в началното училище чрез извънкласни и извънучилищни дейности“. Освен  дипломната работа тя е преминала и през два практически изпита в детска градина и в начален курс в училище, които също е защитила с „Отличен”.

Цветкова е завършила през 1994 година трънската гимназия „Гео Милев“, след което и педагогика в ЮЗУ с бакалавърска степен по детска педагогика. Завършила е през 1998 година и е  работила като начален учител в Трън до 2000 г. След това работи в  Общинската администрация на пограничната община, а преди две години на частични избори спечели кметския пост.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

 1. Глория Здравкова

  Сега да поздравим г-жа Кметът на Трън и да й пожелаем със здраве да си ползва тази височайша диплома, като преди това мине през толкова неграмотно администрация, като тази, която самата тя оглавява!!!
  Искрено се надяваме, повишаването на образователната й степен да изкорени от речника й провлеченото “ааааааа….”, с която тя компенсира липсата си на думи.
  Жалка държава, управлявана от жалки същества. Кмет да се хвали, че е завършил магистратура след 20 години и да очаква възхищение. Та това децата го правят до 25 тата си година и не са доволни, защото продължават да се образоват, защитават докторска и по- висока научна степен и не се хвалят, не си публикуват успехите и не очакват възхищение, а заслужена реализация.
  Искам да предизвикам г-жа отличничката да публикува семестриалния си успех и ако и той е отличен, ще се извиня публично за думите си, но дълбоко се съмнявам да е така.

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *