Кметът Ап. Апостолов-Поли: Поръчков съдия ни отряза главата от кръста, искат да затрият футбола в Симитли

Кметът на Симитли Апостол Апостолов-Поли избухна срещу ръководството на БФС след загубата на „Септември“ (Сим) от „Локомотив“ (ГО) с 0:3 навън. Градоначалникът обяви, че втородивизионният клуб от Пиринско е атакуван с нечисти средства, защото издигна кандидатурата на Христо Порточанов за президент на футболния ни съюз.

„Хора, омръзна ни от вас. Предишния кръг ни изпратихте един поръчков съдия – Димо Димов от Сливен, благодарение на когото загубихме мача. След мача за неправилно дишане на спортно-техническия директор на ФК „Септември“ Пламен Скендерски, бяхме наказани с 2 мача лишаване от домакинство. Ок, няма проблеми. Но днес (б.р. – в събота) ни изпращате нов поръчков съдия – Димитър Буров, който ни реже главата от кръста нагоре и губим в мача с 0:3. Оттук нататък какво си мислите, господа? Че ще затриете футбола в Симитли? Не можете. Имаме школа с над 500 деца, а Вие искате да затриете тази школа и футбола в Симитли. Няма как да се случи. Това, че аз, кметът на община Симитли Апостол Апостолов, съм издигнал кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС, не означава, че Вие имате правото да се опитвате, макар че не можете, да затриете футбола в община като Симитли. Поздрав от Поли, когото никога не можете да смачкате“, заяви Ап. Апостолов.

Иначе железничарите поведоха в 39-та мин. чрез Владислав Мирчев, а след почивката се разписаха Джунейт Яшар (65) и Даниел Стоянов (70). Д. Буров показа жълти картони на капитана Здравко Карадачки, Китан Василев, Христо Младенов, Даниел Тейлър и Владимир Гогов, ала нито веднъж не предупреди официално състезател на домакините.

„ЛОКОМОТИВ“ /ГО/: Христов, Таушанов, Стоянов, Гьонов, Цанков, Ив. Иванов, Яшар, Райчев, Стефанов, Митев /90+3-Мурад/, Мирчев /89-Славов/.

„СЕПТЕМВРИ“ /СИМ/: Ч. Тейлър, Кр. Михайлов, Мунин, Вл. Гогов, Карадачки /80-Николов/, Д. Тейлър /71-Хазуров/, Младенов /71-Е. Петров/, Василев, Карапетров /80-Мутавджийски/, Динев, Ив. Михайлов.

ИВАН ДИМИТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *