Кметът Вл. Москов връчи на шампиона по бодибилдинг от Гоце Делчев К. Шушутев почетния знак на града

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов проведе вчера среща с новия шампион по бодибилдинг на страната в категория „Мъжка физика до 176 см“ Костадин Шушутев, който е родом от гр. Гоце Делчев.

След като стана №1 на „Турнир Хеброс“ в Пазарджик в категория „Мъжка физика до 173 см“, Шушутев затвърди позицията си на шампион, след като взе златото и в друга категория – за мъжка физика до 176 см. 22-то издание на „Турнир Пловдив“ 2021 се проведе на 28 и 29 май. Събитието бе организирано от Българската бодибилдинг и фитнес федерация. Костадин Шушутев спечели безапелационно първото място, преборвайки силната конкуренция на още 9 състезатели в категорията и стана новият шампион на България за 2021 г. в своята категория. Победата на националното първенство по културизъм и фитнес „Турнир Пловдив“ е с ранг, равен на републиканско първенство.

Това е поредното високо признание за неврокопския културист Костадин Шушутев, който получи вчера и почетния знак на гр. Гоце Делчев. Той му бе връчен от кмета Владимир Москов за високите му спортни постижения, с пожеланието да продължава да печели и да има все по-големи успехи.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *