Топ теми

Кметът М. Чимев зарадва с коледни дарове „Децата на Дупница”

Традиционните коледни дарове за “Децата на Дупница” връчи вчера кметът на общината инж. Методи Чимев. Всяка година в навечерието на Коледа кметът дарява бебетата, които са се появили на бял свят с финансовата помощ на общината за ин витро процедури.

“Това е най-хубавият момент в годината за мен като кмет. Много се радвам, когато виждам, че съкровените мечти на едно семейство са се сбъднали. По-голяма радост от това да станеш родител няма. Затова независимо от броя подали, независимо от финансовия ресурс на общината и заложената сума, нямаме одобрено семейство, което да е върнато и няма да има такова. Откакто сме стартирали през 2012 година, досега имаме над 40 бебета, които са се родили с финансовата подкрепа на общината”, коментира инж. Чимев.

Родителите получиха плакети, а малчуганите различни подаръци. 8 са проплакалите принцове и принцеси (6 момченца и 2 момиченца), като последните са на 5 ноември тази година – близнаците Ема и Николай. Двете бебета бяха гости вчера в кметския кабинет заедно със своите родители.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *