Кметът на Белица Р. Ревански подкара багер

Младият градоначалник на Белица Радослав Ревански за пореден път изуми жителите на малкото планинско градче. След като преди три месеца грабна лопата, за да помогне на работниците в изкърпване на дупките по пътя за Белица, сега се качи на багер и се включи в изкопните дейности в центъра на града, където стартираха ремонтите по облагородяването му.

Около час Радослав Ревански /на снимката/ работи с огромната машина и доказа, че е не само добър управленец, но спокойно може да се справя с всякакъв друг специализиран труд.

Снимките и клиповете на работата на градоначалника на багера, публикувани в социалните мрежи, предизвикаха вълна от положителни коментари и поздравления. Хората от община Белица дори отправиха апели към всички кметове да взимат пример от Ревански.

 Стартиралите изкопни и ремонтни дейности в центъра на Белица са по проект, който обхваща обновяването на площадите в четири населени места в общината. В административния център се предвижда построяване на пеещи фонтани със светлини и водни ефекти, озеленяване и места за отдих, както и 3D осветление върху сгради и паметници на културата

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *