Кметът на Белица Р. Ревански се сгоди за наследницата на фамилия Чаталбашеви

Кметът на община Белица Радослав Ревански надяна годежен пръстен на ръката на красивата си приятелка и отпраши с нея на почивка в Гърция. Вече втори ден той е с изключен телефон и видимо напълно се е посветил на чаровницата.

Заради прелестната Саня Чаталбашева 32-годишният Ревански дори пропусна финала на общоградските празници – кулинарната изложба, в която беличанки отрупаха дълги маси с всевъзможни вкусотии насред обновеното до неузнаваемост градче.

Малко преди да отпраши на юг, Ревански публикува на страницата си във Фейсбук снимка на двамата с чаши вино, в центъра на която е дискретният годежен пръстен на красавицата. До вчера по обяд снимката имаше 1100 лайка, а най-честият коментар под нея беше „Прелестни“.

Проучване на в. „Струма“ установи, че изящната годеница не е случайна, а е от сой, и то какъв – тя е дъщеря на богатата фамилия Чаталбашеви, които са собственици на хотел в с. Дебрен, на част от Винзавода в Асеновград и много други.

Според източници на в. „Струма“ сватбата ще бъде насрочена в края на месеца. Със сигурност на нея ще бъде поканен синът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, с когото кметът е много близък от години.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *