Кметът на Кюстендил П. Паунов с четирима заместници, 225 човека общата численост на Общинската администрация

225 човека става общата численост на Общинската администрация в Кюстендил в четвъртия мандат на градоначалника Петър Паунов. Той ще разчита на четирима свои заместници: Светослав Василев – образование и хуманитарни дейности, Радмила Рангелова – социална политика, Росица Плачкова – инвестиции и инфраструктура, и Надя Каратова – финанси. По шестима човека ще работят в отделите „Култура и духовно развитие“, „Туризъм“, „Образование, младежки дейности и спорт“, „Социални дейности“, „Здравеопазване и жилища политика“. За имиджа на община Кюстендил ще се грижи един началник „Сектор“,  гл. специалист „Протокол“ и гл. специалист „Връзки с обществеността“.
В дирекция „Правни дейности“ ще има трима юрисконсулти и един технически секретар. По четирима човека ще има в отдел „Обществени поръчки“. Четирима ще работят в отдел „Планиране и подготовка на проекти“, „Обществени поръчки“.
Главният архитект ще бъде един. Девет човека ще са в отдел „Капитално строителство и екология“ и в отдел „Административно обслужване и ГРАО“. 12 човека ще имат отношение към „Човешки ресурси”, трима служители ще работят в звено „Вътрешен одит“. Осем  в отдел „Местни приходи“ ще следят дали жителите на общината са редовни платци и дали си внасят навреме местните налози.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *