Кметът на Перник Станислав Владимиров с унищожителен коментар за Корнелия Нинова: Местните партийни организации бяха смачкани и изчегъртани, изисква се уникален талант да се спазариш така на изборите

”Грешни решения и действия на лидера на БСП Корнелия Нинова и на ИБ нанесоха непоправими вреди на организациите в страната. Налагането на много места в страната, в това число и в Перник, за водачи на листите за изборите на непознати лица, без да се потърси мнението на местните ръководства, доведоха до катастрофалната загуба на 4 април”, заяви кметът на Перник Станислав Владимиров и още след излизане на първите резултати от екзитпол изригна: „Още преди 3 месеца съобщих, че ще има предизборна катастрофа за БСП и спрях да говоря”.
”Налагането на листи от София в Перник и първият, и вторият човек в листата бяха наложени от централата. Водачът на листата на БСП не е познат на хората в града. Вторият е със спорно минало. Това не беше модел само в Перник, а се случи в цяла България и е една от причините за загубата“, заяви Владимиров.
По думите му саморазправата в партията е голяма, а липсата на идеи в кампанията се оказала пагубна. „Партийните организации бяха смачкани и изчегъртани в цяла България. Изисква се уникален талант да си в опозиция и да катастрофираш така лошо в изборите. И то при уморен ГЕРБ. Персоналната отговорност е на Корнелия Нинова и хората около нея“, бе унищожителната оценка на Владимиров за случилото се на изборите за Народно събрание.
КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Браво, кмете на Перник!

    Кмета на Перник инж. Станислав Владимиров е голям пич, симпатяга!
    Добър, почтен, честен, умен, интелигентен, патриот Човек!

    Ако някой се сети до го издигне за Президент – с удоволствие ще го ПОДКРЕПИМ!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *