Кметът на Радомир Пламен Алексиев празнува 64-и рожден ден в компанията на сина Станислав и съпругата Дочка

Кметът на Радомир Пламен Алексиев вчера празнува рожден ден. Още рано сутринта сам напазарувал, за да почерпи колегите си в общинската администрация за 64-годишнината си. Те пък го изненадали с подарък – книгата на Петър Богдан „За древността на бащината земя и за българските дела“. Пожеланията им към рожденика са да е по-спокоен и въздържан, да е здрав и успешно да приключи започнатите дела.

Цял ден пък телефоните му прегряха от поздравления на близки и приятели. Пожеланията им бяха за здраве, късмет и много успехи.

Снощи той празнува със съпругата си Дочка, която само преди дни също имаше рожден ден и със сина им Станислав, който долетя от чужбина за празниците на родителите си. Тримата планират кратка почивка на родното Черноморие и след това се захващат с ремонт на къщата.

Пламен Алексиев е кмет на Радомир трети мандат, а през март спечели приза „Кмет на месеца”. Темата бе „Духът на Свободата“ и бе посветена на честванията по повод националния празник 3 март и 143 години от Освобождението на България.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *