Топ теми

Когато човек общува със зли и завистливи хора, се случва Това!

Хората се делят на две категории: по-висш психологически тип личност, това е позитивният човек, и по-нисшият тип личност – негативният човек. Човек рядко се променя от единия тип личност в другия, но при силно желание, това е напълно възможно.

Когато човек общува със зли и завистливи хора, той несъзнателно приема лошата им енергия. Тя се пропива в цялото му тяло и той продължава да я усеща часове, след като си е тръгнал от тях. Влиянието на злите хора може да е много силно и разрушително, ако общувате често с тях.

Когато човек е позитивен, той е пълен с енергия, има мотивация и се чувства добре. Обратното състояние обикновено говори за натрапчиви, лоши мисли, съмнения и вътрешни противоречия.

Ако стоите дори пасивно до зли и негативни хора, вие поглъщате вредната и разрушителната им енергия. А те от своя страна изсмукват вашите сили и енергия. Така вие се изпълвате с отрова, която причинява болести, напрежение и стрес.

Тези енергийни токсини могат да останат скрити от вас, докато не ви унищожат отвътре. Пагубното им влияние можете да видите след няколко дни, но би могло и това да се случи след месеци. Ако редовно контактувате със зли хора, бъдете сигурни, че подкопавате здравето си.

Ето защо е толкова важно в каква среда живеем и работим. Хората около нас могат да ни повлияят негативно дори да не вярваме в това. Когато човек общува със зли и завистливи хора, той губи мотивацията и концентрацията си.

Помислете как се чувствате след контактите с негативни хора и какви са мислите ви. Много често разговорите с тях влошат личните ни взаимоотношения с най-близките.

Бъдете особено внимателни с какви хора общувате, когато енергийният ви тонус е нисък. В това състояние вие сте особено податливи на зловредно влияние. Можете да попиете злото като “гъба” и да влошите още повече емоционалното и физическото си състояние.

Затова, когато сте уморени, по-добре избягвайте хората, които са ви неприятни. В противен случай ще приемете максимума отрицателна енергия.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *