Кога да кажете „да“ за втора среща

Първата среща е важна, както и впечатлението, което ще остави у вас. До голяма степен от тази среща си личи дали между вас има химия или не. Невинаги обаче можете да сте сигурни.

Появяват се въпросителни, които не ви дават мира. Любопитството ви е провокирано, интересът ви е събуден, но пак не сте напълно сигурни какво да правите.

Кога първата среща трябва да е и последна?

Има някои признаци, които ще ви подскажат дали да кажете „да“ за втора среща, ако мъжът, с когото сте се срещнали, ви я отправи.

Той е бил нервен

Щом е бил нервен, значи го интересувате силно. Дайте му втори шанс, за да разберете дали нервността му е предизвикана от искрения му интерес към вас или има някакъв друг проблем.

По някаква причина не сте сигурни

Първите срещи понякога ви отказват тотално от второ виждане. Ако обаче не сте успели да прецените достатъчно или сте останали със смесени чувства, отидете на втора среща, за да затвърдите мнението си.

Той е показал признаци на уважение

Едно изключително важно обстоятелство, което не трябва да подминавате, е изразяването на уважение. То означава, че не само сте впечатлили мъжа, с когото сте се срещнали, а и той самият е кавалерски настроен към жените.

Оценете вътрешното си състояние

Ако сте били наранени от предишната си връзка, вероятно тя е оставила негативен привкус на следващите ви любовни преживявания. Спрете за момент, поемете дълбоко въздух и оценете реалистично собствените си нагласи. Ако все още сте несигурни дали този мъж е подходящ за вас, отидете на втора среща. Но не позволявайте изкривената заради лоши емоции представа да помрачи правилния избор.

На втората среща разговорите са по-задълбочени

Имайте предвид, че първата среща е по-емоционална и напрегната, докато втората и следващите срещи ще ви дадат повече яснота дали този мъж е за вас. Не се лишавайте от допълнително време за трезва преценка, базирана на разговори.

Ако сте имали позитивна невербална комуникация

Определено трябва да отидете на втора среща, ако на невербално ниво сте имали добър контакт. От втората среща ще си проличи дали и комуникацията ви ще е на ниво.

Той е различен от другите хора

Ако сте забелязали нещо различно в мъжа, с когото сте се срещнали, значи има за какво интересът ви да е пробуден. Дайте му още един шанс.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *