Кога се женят различните зодии

Няма универсална формула коя е идеалната възраст да попаднем в сериозни отношения и да сключим брак, стига законът да го позволява. Както за всичко друго обаче, и тук астролозите имат свое мнение. И сигурно може да предположите, че няма начин да не са намесени звездите.

Овен

Едва ли някой би могъл да назове търпеливи представителите на този знак. Всяко очакване ги дразни до ента степен. Овните вечно бързат и постоянно променят решенията си. Както се казва, живеят за момента. Обикновено се женят рано, няколко месеца след началото на отношенията. Звездите обаче настоятелно препоръчват да изчакате. Помислете дали този брак ще ви донесе щастие в дългосрочна перспектива или е минутна страст.

Телец

В контраст с импулсивния и нетърпелив Овен, Телецът изглежда доста по-стабилен партньор. Хората от зодията вярват в любовта и са готови да отбележат диамантената си сватба. За да случат на подходящия човек, Телците сменят партньорите си доста често, но могат и да чакат да получат предложение колкото дълго е нужно. Най-добрата възраст за сериозни отношения за тях в повечето случаи е около 30-е.

Близнаци

Особеност на тези хора е, че умеят да боготворят партньора, но повече обичат себе си. Презират скуката и ако не намерят онзи, който ще успее да задоволи многобройните им емоционални потребности, ще бъде истинска катастрофа и за двамата. Те на момента ще развалят съюза и ще потънат в работа. По тази причина те или се женят по няколко пъти, или го правят, когато навършат 36 г.

Рак

Идеализират самата идея за брака, затова мечтаят за ранна женитба. За много от Раците обаче може да е трудно да напуснат дома на родителите си и да създадат собствено домашно огнище. Затова астролозите ги съветват първо да се опитат да живеят отделно. А когато се научат на самостоятелност – някъде около 23-25-годишна възраст, може да сключат брак.

Лъв

Ако общувате с Лъва по кралски, той бързо ще започне да мисли за официални отношения. Тези страстни любовници са и едни от най-надеждните съпрузи, които сериозно смятат да живеят с избраниците си “дълго и щастливо”. От друга страна, не е толкова лесно да се намери човек, който да отговаря на височайшите стандарти и изисквания на Лъва. Което означава, че той така и така ще се ожени късно – около 38-41 г.

Дева

Една от най-ярките черти на Девата е работната етика. Затова и в повечето случаи хората от зодията се съсредоточават върху кариерата, а личният живот остава на втори план. И това е абсолютно нормално. Интересно е обаче, че партньори, подходящи за сериозни отношения, Девите срещат в ранна ръзраст. Но бракът им зависи от това, дали втората им половинка ще се съгласи да почака. Отличен момент да се скрепи съюзът е периодът между 21-24 г. и 27-29 г.

Везни

На родените под знака на Везните им харесва самата идея да се омъжат с отметката “20 +”, дори и ако до края не са уверени в избора си. Кому обаче е нужно? Не бързайте, а поживейте заедно. В противен случай разводът при младите Везни е неизбежен. Така успешни и наистина щастливи стават вторият и дори третият съюз.

Скорпион

Главният емоционален екстремист на зодиакалната редица. Той активно и страстно се включва в отношенията, а после също толкова бързо и сякаш с вълшебна пръчица се изключва. Главната причина е проблемът с доверието, който затруднява отношенията. Резултатът са безкрайни краткосрочни бракове. Но ако погледнем под друг ъгъл, Скорпионът е способен да изгради здрави отношения във всяка възраст.

Стрелец

Един от най-свободолюбивите знаци, не случайно го наричат “зодиакален странник”. Подобни хора са склонни да отлагат взимането на решения за неопределен срок. Женят се късно – над 35-годишна възраст. Едва в този период са готови изцяло и напълно да се съсредоточат върху любовта си. Но ако до тях присъства интересен партньор, който да влезе в духа им, идиличният съюз може да се случи и по-рано.

Козирог

Женят се до 25 г. и рано стават родители. И всичко е благодарение на способността им с лекота да поемат отговорност и да си планират времето. Важно за тях е околните да се възхищават на семейството им. Затова най-комфортно Козирозите се чувстват у дома, а предаността към близките им хора им помага да преодолеят всяко препятствие. Друга причина за ранния им брак е, че тези работохолици искат да поставят надеждна основа и да се отдадат на кариерата си.

Водолей

Също като Стрелеца Водолеите жадуват свобода. Те са сред онези знаци, които може да не минат под венчилото, но да бъдат абсолютно щастливи. Харесва им да се чувстват уникални и оригинални и често поставят себе си на първо място. Не е учудващо, че ако се решат на брак, то обикновено е около 40-годишна възраст.  Едновременно с това обичат да се чувстват в безопасност. И ако не намерят подкрепа в родителите си, търсят покровителството на брака.

Риби

Притежават феноменален вътрешен свят. И въпреки тази прекрасна черта, вечните полети в облаците, фантазията и мечтателността им може да усложнят всичко. Ако намерят човека, който напълно да одобри склонността им към творческо забвение, това ще бъде връзка за цял живот. Макар да ви се струва, че търсенето на сродна душа отнема дълго време, обикновено този сакрален избор става още в младостта. За Рибите е добре да сключат брак до 27 г. Интуицията няма да ги подведе.marica.bg

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *