Кое е цветето според рождената ви дата и как определя характера ви?

Слънчоглед Родени на 1, 10, 19 и 28 ХАРАКТЕР: Родени сте лидери и умеете да упражнявате влияние и обикновено външния ви вид е това, благодарение на която печелите доверие. Най-ценното ви качество е, че умеете да обединявате хората около нещо общо.

ЛЮБОВ: В любовта срещате много партньори, докато откриете идеалния, но хармонията идва обикновено през втората половина на живота си. Бъдете търпеливи! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: неделя и понеделник.

Божур Родени на 2, 11, 20 и 29 ХАРАКТЕР: Вие сте верни и упорити, но понякога инатливи. Обичате материалното, но не изпадате в крайности и също сте фенове на природата. ЛЮБОВ: Имате нужда от партньор, който да ви разбира и подкрепя и да е за вас не само любим, а и най-добър приятел. 

Не затваряйте тревогите в себе си! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: понеделник, петък и неделя.

Декоративен грах Родени на 3, 12, 21 и 30 Декоративен грах ХАРАКТЕР: Вие сте любопитни и обичате движението, силните емоции, и свободата. Също сте с много весел нрав и бързо се превръщате в любимци във всяка компания.  ЛЮБОВ: Човекът до вас трябва да ви провокира постоянно, за да ви е интересно, но в същото време да ви бъде верен. Не рискувайте! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота, неделя и понеделник.

Синчец Родени на 4, 13, 22 и 31 ХАРАКТЕР: Откровени до болка с абсолютно всички и не обичате да рискувате. Много сте отдадени на семейството и приятелите.  ЛЮБОВ: Трудно намирате точните думи, с които да изразявате чувствата си, затова трябва да се научите да споделяте любовта си. Изслушвайте другите! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота, неделя и понеделник. Ирис Родени на 5, 14 и 23 ХАРАКТЕР: Вие сте динамични, интелигентни и винаги приятелски настроени, като бързо се адаптирате към всякакви ситуации. ЛЮБОВ: Умеете да се харесвате на противоположния пол и обичате удоволствията, като сте толкова щедри, че винаги споделяте всичко с близкия човек. Не ставайте роб на желанията! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: сряда, петък.

Мак Родени на 6, 15 и 24 ХАРАКТЕР: Способни сте да улавяте настроенията на околните и изглежда така сякаш четете мислите им, като много от тях си мислят, че буквално сте екстрасенси.  ЛЮБОВ: Вие сте чувствени и отдадени, но често ставате жертва на силните страсти. Цял живот търсите перфектния, което обикновено води до провал. Внимавайте с алкохола! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: вторник, четвъртък, петък.

Орхидея Родени на 7, 16 и 25 ХАРАКТЕР: Винаги сте готови да помогнете и сте чувствителни към чуждата болка. Обичате да пътувате, но харесвате и дома си и да стоите в него. ЛЮБОВ: Обичате силно и отдадено, но не забравяйте, че във връзката се налага да се правят компромиси, така че помислете над това.  Релаксирайте по-често! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: неделя и понеделник.

Маргарита

Родени на 8, 17 и 26 ХАРАКТЕР: Вие сте смели, понякога смирени, понякога нетърпеливи. И дори да изглеждате крехки в очите на другите, сте напълно способни да се справяте добре с всичко. ЛЮБОВ: Ще откриете идеалния мъж, но за съжаление това ще се случи през втората половина от живота ви – имайте търпение, заслужава си. Не бъдете смирени! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота.

Роза Родени на 9, 18 и 27 ХАРАКТЕР: Смели и страстни, вие мразите несправедливостта и посвещавате голяма част от времето си да се борите срещу неправдите. ЛЮБОВ: Като млади се впускате от авантюра в авантюра и сте готови да експериментирате смело, но на по-късен етап се укротявате.  Укротете импулсивността си! БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: вторник, четвъртък, петък.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *