Кое име ни подхожда според зодията

Името, което ни е дадено, носи определена енергия и влияе върху характера ни.

Дори може да се каже, че то определя съдбата ни по някакъв начин.

Често хората се чудят защо разни неща им се случват или не им се случват, чудят се защо късметът им изневерява или пък защо животът им поднася някои неща на тепсия. И за всичко това си има обяснение според астролозите и то идва от името на човека и енергията, която му носи то.

Астролозите твърдят, че името, избрано в съответствие със Зодиака, може да донесе на човека щастие и късмет в бъдеще. Днес ще ви разкрием кое име ви подхожда най-много според зодията ви.

Разбира се, това не означава, че трябва да се прекръстите така на мига, но е един любопитен начин да научите нещо повече са съчетанието между зодиак и имена, пише Edna.

Овен – Mъжете Овен са импулсивни, затова често се намират в трудни ситуации. Ако името на представителя на знака Овен има твърде силна енергия, тогава човекът става твърде агресивен, което може да доведе до много трудности и дори до проблеми със закона. За представителите на това съзвездие са най-подходящи имена с мека енергия, влиянието на които ще ги направи по-сдържани. Сред тях са Николай, Валентин, Антон, Константин.

Жените Овни притежават смелост и силна вътрешна енергия. Но заради твърдата си природа и желанието да контролират всичко имат проблеми в личния си живот. Представителите на тази зодия се нуждаят от имена, които ще им дадат повече женственост като Надежда, Анастасия, Елена.

Телец – Често мъжете от зодия Телец не са особено енергични. Въпреки че са весели и позитивни хора, понякога са и твърде пасивни. Представители на тази зодия имат нужда от имена, които им дават повече енергия: Александър, Борис, Владислав.

Жените Телец – те имат нежна и мека природа. Но подобно на мъжете Телец, понякога представителите на този знак се нуждаят от повече енергия и увереност. На жените, родени под знака Телец, са им нужни имена, които ще помогнат да станат по-енергични и по-уверени в себе си. Например: Виктория, Александра, Катрин, Анна.

Близнаци – Мъжете Близнаци са много приятелски настроени и общителни. Те лесно намират общ език с жените, но много рядко срещат истинската любов и се обвързват, тъй като не искат да се разделят със свободата си. Представители на този знак се нуждаят от стабилност, така че ще им подхождат имена с по-хармонична енергия: Кирил, Валери, Петър.

Дамите, представители на този знак, имат ярък и не лек нрав. Трудно им е да стоят дълго време на едно място или да са в сериозна връзка. На жените Близнаци им подхождат  имена с мека енергия: Валерия, Мария, Стефани.

Рак – Мъжът Рак е твърде срамежлив. Понякога му е трудно да намери постоянен партньор в живота само заради факта, че му е трудно да признае чувствата си към жената, която харесва. Отиват им имена като: Михаел, Александър, Стефан

Представителките на знака Рак са чувствителни и уязвими по природа. Критиката от другите не само може да развали настроението им, но и да понижи самочувствието им. За жените от този знак са подходящ имена със силна енергия: София, Любов, Вяра, Ирина.

Лъв – Мъжете Лъвове са ярки хора с необичайна енергия. Но поради прекомерната любов към вниманието и общественото признание, хората около тях виждат само отрицателнте им страни. Те не са достатъчно сдържани, затова им подхождат именат като: Виктор, Иван, Димитър.

Силният характер и постоянството помагат на Лъвицата да постигне целите си. Но понякога й липсва мекота и отзивчивост. Брилянтните представители на тази зодия трябва да носят имена като: Андриана, Вероника, Маргарита.

Дева – Мъжът Дева е сдържан по природа. Дори ако не е съгласен с другите и иска да изрази мнението си, в крайна сметка той просто си мълчи. Представителите на този знак трябва да бъдат по-уверени и отворени, ще им отиват имената: Павел, Андрей, Симеон.

Понякога педантизмът на жените Деви излиза извън границите на разумното. Те могат да се ядосат много от всякакви несправедливости и дреболии. Ще им подхождат имена, които да уравновесяват тези педантични качества: Юлия, Марина, Теодора.

Везни – Мъжът Везни има много положителни качества. И единственото нещо, от което се нуждаят е име със силна енергия, което ще им даде още повече елегантност и чар. На представители на знака Везни ще отиват имената: Илия, Юлиан, Стоян.

Жените Везни са много приятелски настроени и отворени, но твърде уязвими и възприемчиви. Нужни са им имена с мощна енергия: Ина, Виктория, Екатерина.

Скорпион – Представители на този знак са известни с факта, че тяхната енергия може да бъде опасна за другите хора. Понякога хората дори се чувстват неудобно в компанията на Мъже Скорпиони. Нужна им е хармоничната енергия на имена като Самуил, Калоян и Данаил.

Жените от знака Скорпион са подозрителни и несигурни спрямо себе си. Често им се струва, че другите са против тях, но всъщност тяхната енергия и очарование привличат другите хора. Жените Скорпион се нуждаят от повече доверие, така че ще им отиват следните имена: Виолета, Антония, Милена.

Стрелец – На пръв поглед мъжете от зодия Стрелец са положителни и отворени към живота. Въпреки че в себе си са много затворени и често се чувстват самотно. За представители на знака Стрелец ще бъдат подходящи имената: Мартин, Симеон, Лъчезар.

Представителките на знака Стрелец са весели и самодостатъчни личности. Ето защо им подхождат силни имена, които ще им помогнат да открият нови таланти и да постигнат целите си: Диана, Пламена, Лилия.

Козирог – Мъжете  Козирог винаги искат да постигат целите си. Понякога те поемат твърде много отговорности, така че енергично силните  имена ще им допаднат: Александър, Владислав, Иван, Дамян.

Представителките на зодия Козирог имат най-силната енергия. Те успяват да достигнат висоти в кариерата, да изпълняват домакинските си задължения отлично и дори да отделят време за своите хобит. Имената за тях са: Валентина, Полина, Теодора.

Водолей – Мъжете Водолеи често „летят в облаците”, но това е опасно, защото могат да се захубят връзка с реалността за дълго време,а това може да доведе до много проблеми. На тези мечтателни представители на зодиака им отиват имена като: Кирил, Андрей, Виктор.

Жените, родени под този знак, имат силно биополе, поради което често се чувстват натоварени от чуждите енергии. Представителките на знака им отиват следните имена: Дария, Мария, Ема, Лора.

Риба – Представители на този знак имат по-емоционален и затворен характер. Мъжете Риби  не показват емоциите си, но в тях бушува огън. Ще им отиват имена като: Максим, Даниел и Георги.

Жените Риби са много женствени, грижовни и отзивчиви. Но астролозите са забелязали, че представителите на този знак са много уязвими. За да се предпазят от негативното енергийно влияние на другите, им трябват имена като: Мая, Ева, Надя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *