Козметика с екстракт от стволови клетки се грижи за кожата преди първите бръчки

Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е превенцията, независимо от нейния тип и генетична обусловеност. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, за да започнете  борба с тях. Погрижете се за своята кожа, още докато е млада и свежа, за да я запазите по-дълго такава.
Подходящи за целта са продуктитеот козметичната линияGardeniaandrose на REFAN, която съдържа измивен крем за лице, дневен и нощенкрем, както и серум за лице.  Той може да се използва самостоятелно, или за засилване на ефекта от дневния и нощния крем.
Серията е базирана на екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло,
комбинацията от които е подходяща за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.
Екстрактът от стволови клетки от гардения  стимулира синтеза на колаген и забавя процесите на неговата деградация, която води до отпускане на кожата и появата на бръчки. Той ефективно помага за възвръщането на здравия и стегнат вид на кожата.
Ценна добавка към продуктите от сериятаGardeniaandroseе българското розово масло, което  съдържа над 300 съставки и отдавна е доказало благотворното си влияние върху човешкия организъм. Подходящо е за всички типове кожа, но най-вече за чувствителна. Оказва тонизиращ и стягащ ефект върху капилярите, както и върху циркулацията на кръвта като цяло. Има регенериращо тъканите действие и е подходящо при рани – действа ранозаздравяващо и против белези.
Серията Gardeniaandroseна REFAN е предназначена за превенция на стареенето и е подходяща за всеки тип кожа. Освен поотделно, продуктите от нея се предлагат и в комплект, което ги правидобра идея за подарък, особено в навечерието на абитуриентските балове, когато въпросът какво да изберем за младите хора е особено актуален.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *