Кои са главните неща, които мъжете обичат в своите половинки

Трябва да си признаем- мъжкото мислене донякъде се различава от женското: различна концентрация на хормони, различна интензивност на развитие на определени области на мозъка и други поведенчески стереотипи. Затова понякога е трудно дамите да разберат какво може да се хареса на един мъж и какво не.

Този проблем обаче има едно лесно решение – попитайте директно своя партньор. Да, това наистина работи с мъжете, защото директността е точно онази женска черта, която силния пол харесва. Но ако все пак не искате да сте толкова директни, ние ще ви разкрием кои са основните неща, които един мъж харесва в своята половинка.

Силен смях

Страхотно проявление на искреност, което е изключително трудно да се имитира. Няма нищо по хубаво за един мъж от това да види приятелката си щастлива и да се смее от сърце.

Небрежна прическа след сън

Това е нещо трогателно, нежно и естествено. Дори ако една жена смята, че има „гнездо на врана“ на главата си, мъжът й пак ще я хареса. И много повече от прическа, за която жените биха прекарали два или повече часа в салона.

Искрени очи

Това е нещо, което не може да бъде обяснено или описано, но може само да се усети. Да се ​​влюбиш е много важно. А когато очите на една влюбена жена говорят, те казват много неща.

Характер

Това е много важно. Не се опитвайте да изглеждате по-слаби мъжете – всеки трябва да има собствено мнение за всяка ситуация. Чувствайте се свободни да го изразите – защото искате равни отношения, нали! А мъжете харесват жени с характер.

Нежно прехапване на устни

Изглежда много … привлекателно и интересно. И обещава изключително интересно „продължение“. Независимо от това, този жест е символичен и утвърден, символизиращ страстта. И мъжете го обичат.

Да се вслушате в неговото мнение

Все пак равните отношения между партньорите са много важни, не забравяйте това. Но понякога е хубаво мъжа да види, че вие цените неговото мнение и се вслушвате в съветите му.

Да бъдете естествена

Тоест – когато няма нужда да си правите красиви прически и да слагате тонове грим, а можете свободно да се разхождате из къщата в стари чехли, по халат, с чаша чай и да изглеждате щастливи в същото време. Мъжете оценяват естествената красота и искат да видят едно мило, симпатично и естествено момиче до себе си, а не фалшива жена, която непрекъснато си маца лицето и си оправя косата часове наред.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *