Кои са зодиите, които често не спазват обещанията си?

От време на време всеки от нас поема ангажименти, които не може да изпълни в срок. И си позволява в някакъв момент да си послужи с лъжи, за да не се изложи, например. Или от страх да не изпусне възможността. Тези лъжи в никакъв случай не са злонамерени, просто искаме да запазим своето положение.

Просто някои хора изпитват трудности да спазват обещания, да изпълняват поетите ангажименти или да пазят тайни.

Има пет зодии, които го правят по-често. Ако започвате с тях общ бизнес или решите да правите някакъв проект – имайте го предвид.

Рак

Ракът не те лъже в момента на обещанието. И те не са ненадеждни хора или измамници. Просто техните стремежи и цели се променят много бързо. И при тях водещи са емоциите и чувствата. Един Рак може да ви е обещал помощ в понеделник, а в петък да се занимава с цялата си страст с нещо друго.

Везни

Ако Везни ви обещаят нещо и не го изпълнят, най-вероятно те просто са надценили собствените си способности. Като нерешителен въздушен знак, който иска да поддържа хармония и да не разваля взаимоотношенията с никого, Везните се ангажират прекалено много. Те са добре запознати с бързо променящата се среда, възможностите и имат добър потенциал. Провалите при тях се дължат на претоварване.

Вълшебната дума при тях трябва да бъде баланс.

Водолей

Водолеят прави добро и го хвърля във водата. Понякога е твърде зает да спасява света и всъщност към водата политат неговия живот, работа, приятели и семейство. Водолеят има много голямо сърце и за него е нещо нормално да помага на другите, забравяйки за собствените си нужди и задължения. Понякога представителите на този знак са затрупани от тревогите на други хора и са емоционално изтощени. Водолеят също така оценява личната свобода и не иска отново да се обвързва със задължения или да стане обект на контрол или манипулация на някого. Ако вашият приятел Водолей не е изпълнил някакво обещание, най-вероятно е направил пауза, за да успокои мислите си и да даде приоритет на живота си.

Риби

Рибите не са самовлюбени егоисти, които с някакъв плам пренебрегват обещанията, които дават. Но с изпълнението на ангажиментите те редовно имат проблеми. Като цяло, те често избягват реалността, предпочитайки да живеят в своя красив измислен свят. Това е хубаво и очарователно при комуникация с тях, но пък има моменти, в които не може да им се гласува доверие. Изпитват трудности при спазването на елементарен дневен ред и график. Но пък самите те процъфтяват и имат успех в изкуството, където интуицията им ги води в правилната посока.

Овен

Знак, който знае точно какво иска и ще направи всичко, за да го получи. Понякога такова постоянство в постигането на целта нарушава интересите и чувствата на другите. Той може да изглежда нечестен или ненадежден партньор. За щастие, егоистичната природа на Овена подлежи на промяна. Когато представител на този знак осъзнае, че светът не се върти около него, показвайки повече съчувствие и състрадание, той престава да проваля другите хора.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *