Кои са най-лошите комбинации между зодиите

Знаете ли, че слънчевият знак на раждане е ключът към психологическата съвместимост с други хора. Ако знаете, кой знак е на вашия партньор, ще сте в състояние да предвиди, как ще се развие връзката ви с него, както и да предотвратите конфликти помежду ви.

Двойки специална комбинация от планети

Много добра съвместимост има сред онези хора, чийто знак е покровител на същата планета. Това са: Овен-Скорпион , Телец-Везни , Близнаци-Дева, Стрелец-Риби и Козирог-Водолей. Не винаги е лесно да намерят общ език, но често са привлечени един към друг с изключителна сила. Една до друга всяка зодия е в състояние да открие функции, за които не е била наясно. Тези двойки не могат да бъдат наречени напълно хармонични. Те имат много вътрешно напрежение и несъгласие, но това не им пречи да бъдат щастливи. При Телец с Везни и Близнаци с Дева, контролиращата планета е единствената. Такива двойки се събират по-бързо, съвместимостта им е по-очевидна. Телецът и Везните са еднакво привлечени от комфорта, само Телец отвън, а Везни – отвътре. Телецът осигурява материалната база за двойката, а Везните установяват удобни отношения с външния свят, намират общи приятели.

Близнаци и Дева са интелектуалци. Близнаците са сбор от информация, а Дева е практическото приложение. В личния си живот подобни двойки не са твърде силни. Те не отиват далеч, насочени са сами, върху интелектуалния интерес и способността да си говорят за всичко, но в бизнес живота това е много успешен и ползотворен съюз.

За да могат Овен и Скорпион, Стрелец и Риби, Козирог и Водолей да се обединят, са необходими повече външни условия. Тези хора могат спокойно да не се интересуват един от друг. Само ако животът ги събере по неволя, разбират, какви късметлии са. Вярно е, че това се случва, след продължително смилане и поредица от конфликти с различна тежест.

Най-конфликтните двойки от зодиакалния кръг

Има хора, които не се нуждаят да бъдат заедно. Разбира се, те формират и бизнес, лични и приятелски отношения. Но това се случи по два начина: или в лични хороскопи на тази двойка са силни по други планети. Изключение прави Слънцето или съюзът се основава на взаимодействието им или чифт външни обстоятелства и духовно разбиране.

Какви са тези двойки? Често погрешно мислим, че дадена двойка противоположни знаци са несъвместими елементи (огън-вода, земя-въздух). Това не е така. Двойките с противоположни знаци, често са много успешни, а чифт несъвместими елементи може да бъде една много интересна връзка, където хората не разбират помежду си. Такива, обаче са очаровани, от идеята за различен партньор.

Този проблем – двойка съседни знаци, и тези индивиди, чиито признаци са разположени на 150 градуса един от друг, не могат да дават един на друг нищо по отношение на личностно израстване и психологическа подкрепа. Смятат, че е трудно се срещнат и ако обстоятелствата ги събират, двойката ще е краткотрайна. Ако всеки притежава нещо, това не са неща свързани с партньор, живот… Това може да доведе до чести кавги и постоянно напрежение.

Ето примери за такива двойки:

Овен – Риби; Телец; Дева;

Телец – Овен; Близнаци; Стрелец;

Близнаци – Телец; Рак; Скорпион; Козирог;

Рак – Близнаци; Лъв; Стрелец; Водолей;

Лъв – Рак; Дева; Козирог; Риби;

Дева – Лъв; Везни; Водолей; Овен;

Везни – Дева; Скорпион; Риби;

Скорпион – Везни; Стрелец; Близнаци;

Стрелец – Скорпион; Козирог; Телец; Рак;

Козирог – Стрелец; Близнаци; Лъв;

Водолей – Риби; Рак; Дева;

Риби – Водолей; Овен; Лъв; Везни.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *