Кои са най-опасните дни през януари

Опасните дни са моменти, в които трябва да внимавате повече. По време на такива периоди се опитайте да следвате препоръките на експертите и да се оглеждате у в двете посоки.

Повечето отрицателни дни през януари са свързани с поведението на Меркурий, като може дори да се каже, че до известна степен януари ще бъде под негов контрол. Сянката на тази планета може да падне върху всеки, много проблеми обаче могат да бъдат избегнати. За да направите това, трябва да бъдете бдителни и да не планирате важни събития за опасните дати.

Ето кои са те:

5 януари – съвпад на Меркурий и Плутон

Първият опасен ден ще бъде свързан със сферата на любовта и общуването. Плутон и Меркурий си приличат в това отношение, защото и двете планети влияят на комуникативните умения на човек. Януарският аспект ще разкрие всичко най-негативно, което носят и двата космически обекта. На 5-и са възможни обиди без причина, сериозни кавги и неприятности в семейството. Всеки, който ще комуникира много в този ден на работа, трябва да бъде по-отговорен при избора си на думи. Опитайте се да не обиждате събеседника и прекъсвайте всеки опит да бъдете манипулирани с фрази с неясно значение.

6 януари – Марс преминава в Телец

Марс е много силна планета, надарена с агресия и негативизъм, особено в знак като Телец. Най-опасният ден ще бъде първият ден от престоя на планетата в този знак. Преходът ще бъде доста труден, преструктурирането на енергийния сектор ще се случи бързо и драстично. Възможно е на този ден почиващите да имат тревожни мисли за работа, бизнес и проблеми. Хората около тях могат да станат безкомпромисни и упорити, особено ако Марс управлява зодията им.

10 и 11 януари – Меркурий в съвпад със Сатурн и Юпитер

Две неприятни срещи наведнъж. Сега Сатурн и Юпитер се движат по нощното небе почти синхронно и в една и съща точка. На 10-и Меркурий ще бъде в съвпад със Сатурн, а на 11-ти – с Юпитер. Този аспект е изключително негативен, защото разкрива всичко най-лошо, свързано с участващите планети. Троицата Меркурий-Сатурн-Юпитер ще направи така, че 10 и 11 януари да бъдат най-опасните дни в началото на годината. По-добре да не рискувате, да не започвате нов бизнес и да разчитате само на здравия разум и личния си житейски опит, да отказвате големи сделки и придобивки.

30 януари – началото на ретроградния Меркурий

Това е много лош ден – първият ден от обратното движение на Меркурий е време на хаос и конфликти. Всичко, което се случва наоколо, обикновено кара хората да се объркват и да се чудят как това изобщо е възможно. Последните два дни на януари могат да ни създадат много проблеми. Възможни са смущения в плановете, неуспех в комуникацията и в романтичните планове. В събота (30 януари) и неделя (31 януари) астролозите съветват да напускате къщата възможно най-малко. Препоръчително е да не отивате на дълъг път и да не си уреждате срещи. Новите познанства също могат да доведат до някои проблеми.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *