Кои са най-страстните в зодиака според месеца на раждане

Да видим през кои месеци се раждат по-страстни натури и през кои по-нежни души. Кажете ни месеца си на раждане и ние ще ви разкажем за вашите предпочитания в секса, пише woman.bg.

Януари

Родените през най-студения месец от годината винаги са готови за експерименти в леглото. Те са настойчиви и ексцентрични. Никога не бихте си го помислили, нали? Не очаквайте те да изразяват бурно емоциите си пред вас, ако не се познавате добре.

Февруари

През този месец се раждат авантюристи. Те кипят от страст и очакват същото и от вас. Пробвайте и може би ще успеете да се сближите с тях. Те са импулсивни, но емоционално дистанцирани. При това обаче с преданост към любимите хора успяват да изградят сполучливи интимни връзки.

Март

Родените през март обичат да си прекарват времето в леглото. В секса са много чувствени, раздават се изцяло на партньора си и благодарение на това се издигат до нови духовни нива. Те са невероятни любовници, които са готови да направят какво ли не, за да ви задоволят и да постигнат по-извисено ниво на близост.

Април

Тези хора са независими, но когато са хлътнали по някого, влагат всичките си сили в отношенията си с него. Те са емоционални, впечатлителни и много страстни. Въпреки ненаситната си страст обаче те често се отегчават от хората. Трудно можете да ги заинтригувате задълго, макар да са невероятно страстни и романтични.

Май Тези хора предпочитат комфортен, чувствен и нежен секс. На тях им харесва самият процес. Те искат да правят любов на сатенени чаршафи във великолепно декорирана спалня – и са много придирчиви в избора на партньор.

Юни Родените през юни се стремят да пробват всяка една поза, защото искат да знаят всичко. Те не са дотолкова страстни, колкото февруарските чеда, но също са доста ефектни. Ако искате да си поговорите с някого за „мръсни“ работи, сте намерили нужния човек. 

Юли Тези хора имат дълбока емоционалност. Имат нуждата да се чувстват в безопасност с партньора. Ако изобщо се съгласят да правят секс, ще направят всичко възможно да угодят на любовника си. Август Тези хора могат да бъдат както изключително егоистични, така и изключително щедри. Искат да получават потвърждение, че на партньора му е хубаво с тях. Не могат да понасят някой да им казва какво да правят в леглото, това накърнява егото им.

Септември Тези хора са страстни, но винаги контролират емоциите си. Когато се стигне до секс, партньорът ще трябва да се постарае доста, за да ги накара да се отпуснат и да постигнат разтърсващ оргазъм. Те не бързат да вкарат някого в леглото, но ако изпитват чувства към човека, не могат да му устоят.

Октомври Тези хора обичат да си представят една романтична и страстна картина и да разказват на партньора как ще стане всичко и какво ще изпитва той при това. Октомврийците предпочитат да напредват бавно, защото са романтици. Може да не са твърде страстни, но компенсират това с романтичните си ухажвания.

Ноември Живо въплъщение на това, което наричаме „страстен секс“. Тези хора просто трябва да притежават партньора си от-до и изискват същото и от него. Имат силно собственическо чувство. Опитват се да пробват всичко. 

Декември Тези хора са много изобретателни в леглото. Обичат да си измислят истории и да ги разиграват с партньора си. Понякога е трудно да се сближиш емоционално с тях, но сексът с тях винаги е удоволствие.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *