Ето кои са най-тихите зодии

Имате ли приятели, които са толкова срамежливи, че се изчервяват при всяко ново запознанство и трудно завързват разговор с непознати хора? Причината се крие в техния характер и зодиакалния им знак. 

Може да се каже, че представителите на някои знаци са по-тихи и не обичат да говорят пред публика. Когато са сред хора, предпочитат да си пасуват и да не взимат думата, а ако им я поискат, премислят добре какво ще кажат, защото за тях е важно какво впечатление ще направят. 

Според астролозите, има четири зодии, които са най-тихите в зодиака. Ето кои са те: 

1. Телец

Обикновено те са любвеобилни хора, които имат достатъчно търпение и не бързат за никъде. Те размишляват дълбоко по различни въпроси и никога не казват първото нещо, което им дойде на ум. Затова и няма да ги хванете да реагират импулсивно. Но решат ли да споделят онова, което им е на душата, те ще се подготвят много добре. Трябва ли да докажат своята теза, ще намерят солидни доводи за това. 

2. Рак

Само да знаете колко са срамежливи всички Раци. Под защитната им черупка се крие едно чувствително и беззащитно създание. Това е и причината да са по-тихи и да пасуват, а другите ги възприемат като спокойни. Особено когато са сред нови хора, те винаги заемат отбранителна позиция и предпочитат да не са в центъра на вниманието. Доверят ли ви се достатъчно, Раците ще свалят щита си и ще откриете, че не са асоциални.

3. Дева

Само защото Девите са водени от Меркурий – планетата на общуването, не означава, че те нямат проблем с комуникацията. Те общуват, но не толкова директно, а имат свой начин да предадат посланието си. Въпреки че не говорят много, когато го правят, Девите има какво да кажат. Понякога предпочитат да изразят емоциите си на белия лист, отколкото да ги кажат на глас. 

4. Скорпион

Хората, родени под този знак, са под контрола на Плутон – планетата на потайностите. Те винаги гледат една ситуация от положителните и отрицателните й страни. По-тихи са и се въздържат от коментари, защото не обичат празните приказки. Когато обмислят своята стратегия, са по-въздържани и кротки, но ядосате ли ги или настоявате да ви съобщят какво мислят, стават яростни и невъзмутими.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *