Кои са петте зодии, които се влюбват най-лесно?

Когато става дума за любов и емоции, първо се сещаме за емоционалните Раци, а в края на този списък, след известно неписано правило, винаги се намират егоцентричните Лъвове. Но реалността е малко по-различна.Списъкът на петте най-лесно влюбващи се зодии е следният:

Номер 1: Стрелец – Може би са спонтанни и индивидуалисти, но обичат дългите връзки, които издигат до небето .

За момент искат да избягат от реалността и да отпътуват към някоя романтична дестинация. Вечно мечтаят за човек, който ще ги съблазни и ще ги заинтересува до края на живота.

Номер 2: Телец – Обича дълги връзки, но иска да влиза в спорове за нещата, в които е твърдо убеден. Романтикчен и грижовен. Ще даде всичко, само за да задържи вниманието на желаната личност. Иска забавление и приключения, но е готов да се “жертва” за любовта на живота си.

Номер 3: Водолей – Може би са ексцентрични, но са по-чувствителни, отколкото всички си мислят. Под творческата защита се крият личности, които искат да бъдат обичани, да се грижат за тях и да ги глезят. Колкото и противоречиво да звучи, Водолеите искат спокойна връзка.
Номер 4: Рак – Изненадващо, но Ракът не е първият в този списък. Въпреки това, чудесно се целува, изглежда добре и е една от най-грижливите личности в зодиака. Сексът е техният начин на емоционално свързване, а ако стигнем до тази стъпка с някой Рак – няма назад.

Номер 5: Лъв – Още един знак, който се очакваше да бъде на 12-о място но и Лъвовете знаят безусловно да обичат. Страстен знак, който се радва на вниманието и любовта, но рядко го признава. Ако не сте готови за връзка, в никакъв случай не си играйте със сърцето на лъва, защото то е по-крехко, отколкото си мислите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *