Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Кои стайни цветя са енергийни вампири

Растенията имат специфична енергия, която може да повлияе на аурата ни по положителен или отрицателен начин. Някои цветя, досущ като хората, са енергийни вампири и не се препоръчва да намират място в домовете ни, пише retro.bg.

Такова растение е бръшлянът. Той, като другите увивни видове, е магнит за караници и болести. Добре е да се съхранява само в офиси, и то на места, където не се събират много хора. Бръшлянът изсмуква енергията на мъжете и влияе отрицателно върху силните характери.
Монстерата също е вредно растение, което се храни от енергията на живеещите в къщата. В никакъв случай не бива да бъде поставяна в детски стаи или спални. Ако все пак решите да започнете да отглеждате монстера, не се изненадвайте, че ще сте постоянно изтощени: физически и духовно.

Дифенбахията пък поглъща както положителната, така и отрицателната енергия. Но в просторни стаи това цвете ще си е на мястото. В такива помещения може да бъде дори полезна, защото е отличен пречиствател на въздуха и енергията ѝ ще бъде неутрална.

Орхидеята е изключително красиво цвете, но също се храни с човешка енергия. Ако нямате силна воля,  тя не е подходяща за вашия дом. Най-силното въздействие на орхидеята е през нощта и при зазоряване. Ето защо в никакъв случай не поставяйте това растение в спалнята, ако искате да избегнете негативните му ефекти.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *