Кои цветове са забранени за жените след 45 години, ако искат да изглеждат млади

След една определена възраст всяка жена се старае да изглежда по-млада и свежа. На помощ в тази битка ни идват съветите кои цветове да избягваме, защото добавят бръчки, умора и годинки към външността ни.

Виолетов

Първият и най-труден цвят в дрехите, особено за жени след 45 години, е люлякът. Ако нежната лавандула се препоръчва за възрастни жени, тогава нюансът на лилавото трябва да изберете според вашия тип. Този нюанс на лилаво се отразява на лицето със синкав оттенък. Можете да го замените с всички пастелни цветове: от прахообразно и бежово до бледо синьо или тюркоазено.

Бордо

Друг не най-успешният вариант за жени след определена възраст е тъмното бордо. И отново, снимката показва най-губещата комбинация с текстурата и стил. Както цветът, така и самият модел на облекло,  и плетената текстура добавят възраст, пораждайки асоциации с „баба“.

Комбинация от избелели дънки „фермерска риза“  не прави външния вид привлекателен.

Маково  червено ще бъде по-подходящо за жени на всяка възраст. Изглежда статутно и елегантно, смело, но в същото време е абсолютна класика. Ако замените тъмните чорапогащи с безцветни, а черните обувки с бежови, външният вид ще бъде още по-добър. Ако замените тъмните чорапогащи с безцветни в този комплект, а черните обувки с бежови, външният вид ще бъде още по-добър. Въпреки че изобщо не е толкова лошо.

Черно срещу бяло

Най-опасното и многостранно от представените цветове е черното. От една страна той е тънък, от друга – противопоказан в зоната на лицето.Черният цвят кара лицето ви да изглежда бледо увиснало  овално и т.н. Снимката показва как черното добавя бледност към лицето му и се фокусира върху втората брадичка.

Ярко оранжев цвят

Оранжевият цвят  се превърна в най- носеният цвят през миналата година и се препоръчва на жени от всички възрасти. Въпреки това, с лека корекция: в модерен разрез и далеч от лицето. Вариантът на късо яке в остарял стил не е най-добрият избор за въвеждане на оранжево в гардероба, пише Монитор.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *