HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Кой е виновен за бръчките

Повечето хора се притесняват за теглото и талията си, когато стане дума за зарах. Те се опасяват от ефекта, който захарта може да окаже върху фигурата им. Повечето от тях дири не подозират, че освен на фигурата им, тя има отрицателни ефекти и върху кожата на лицето, пише fakti.bg.

Според учени жените не трябва да се притесняват толкова за размера на дрехите си, колкото за бръчките по лицето си, за които е виновно сладкото. Според изследвания, проведени наскоро, захарта е най-големият враг на кожата.

Похапването на сладкиши и десерти води до отпускане на кожата и появата на бръчки. Всъщност хората започват да стареят, когато кръвната им захар стане прекалено висока. В този момент и кожата започва да губи своята еластичност и колаген.

Скорошно проучване разкри, че последствията от отказа на сладко са сходни с последствията от отказа на наркотици. Хората стават депресирани и губят настроението си за дълго време. Ако не можете напълно да се лишите от това удоволствие в живота, можете да го замените с плодове.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *