Кой е най-подходящият домашен любимец за зодията ви

Овен

Огненият темперамент на Овена в съчетание с качествата на лидер, отговарят изцяло на характера на лабрадора – независим, енергичен и винаги настроен за приключения. От друга страна, породи като добермана и ротвайлера са също много подходящи за тази зодия, но изискват повече време и усилия, тъй като трябва да бъдат обучавани редовно.

Телец

Вечно заетият Телец се нуждае от животно, което не изисква много време и грижи, т.е. от котка. Свенливият характер на котката пасва идеално на нрава на Телеца. Освен това, тази зодия е способна да изпитва наслада само от наблюдението на грациозните движения на котката. Друга подходяща комбинация е аквариумната рибка.

Близнаци

Словоохтливите Близнаци имат нужда от също толкова сговорчив другар, поради което говорящите папагалчета са много подходящи за зодията. Мъжките папагали се учат по-бързо и лесно на нови думи от женските и ако изберете мъжко папагалче, не му взимайте партньорка, за да не бъдете пренебрегнати в диалога.

Рак

Чувствителният Рак е и също много състрадателен и внимателен, поради което най-добрият вариант за домашен любимец за тази зодия е някой дребен гризач като хамстерът. Такова животно изисква много нежност и грижа и отвръща със същото на най-сантименталната зодия в зодиака.

Лъв

Подобно на величествения крал на джунглата и зодията Лъв има нужда от великолепен домашен любимец. Логично, котката би била най-подходяща за тази зодия, но много често сблъсъка на два силни характера не води до нищо добро. Зодия Лъв е привърженик на изтънчени и декоративни породи… а понякога и на по-нетрадиционни домашни любимци като конете.

Дева

Педантичните и подредени Деви не биха изтърпели животни, които оставят косми по всички мебели или цапат цялата къща. Следователно, всяка порода, която не издава много звуци и може на практика да се грижи сама за себе си, е подходяща за тази зодия. Най-добрият избор е рибката, но всички късокосмести кучета и котки са също добра алтернатива.

Везни

Комуникативните Везни търсят повече приятел от колкото домашен любимец в лицето на животното, което избират. Тази зодия обича да се ангажира със своя любимец и ако той може да се научи на някой трик или просто отвръща със същото внимание, Везните биха били най-щастливите собственици. Много подходящи са и двойките животни (две папагалчета, две кученца), а една добра идея е канарчето.

Скорпион

Тайнственият Скорпион не би заложил на „традиционно животно” като котка или куче. Зодията си пада по интересни и различни домашни любимци като змиите. Много удачен избор е и самото животно скорпион. Друг вариант са екзотични видове котки и кучета.

Стрелец

Вечно позитивния Стрелец обича пътешествията и приключенията и търси същата любознателност към света и в лицето на своя домашен любимец. За да се придържа към свободния си начин на живот, Стрелецът иска да полага възможно най-малко грижи за животното, което прави костенурката перфектния избор за този зодиакален знак.

Козирог

Трудолюбивият и последователен Козирог ще вложи всичката си упоритост и усилия, за да обучи и най-неподатливото животно и да го превърне в свой домашен любимец. Поради тази причина за Козирогът няма по-добър избор от порът. Няма друга зодия, която да осигури толкова внимание и грижа на един такъв нетипичен домашен любимец.

Водолей

За спонтанния Водолей идеята за постоянна грижа при отглеждането на животно до известна степен противоречи със същността му. Въпреки това, един йоркширски териер би подхождал идеално на характера на Водолея, тъй като не се нуждае от много обучение, а същевременно е достатъчно любвеобилен, за да отговори на неумиращата романтика на зодията.

Риби

Романтичните и чувствителни Риби биха оценили по един и същи начин красивата шарена рибка и пухкавото декоративно зайче. Вторият избор обаче е далеч по-удачен, тъй като зодията ще може да отдели повече внимание и нежни грижи на своя домашен любимец, което ще донесе само позитивни емоции за мекушавите Риби.lubov.spisanie.to

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *