Кой е шефът вкъщи според зодията

На всички ни е ясно, че в къщи шефът е само един, като не задължително обаче това да е мъжът.

Всъщност това е свързано със зодията ни, пише themainline.bg.

Овен – Представителите на зодия Овен са винаги първи и винаги лидери.

Мъжете Овни не търпят чуждото мнение у дома и държат единственото мнение, което да бъде от значение, да е точно тяхното. Не по-различно стоят нещата при жените зодия Овен – тя е властна и всички членове на семейството се съобразяват с това. Разбира се, бюджетът също се разпределя от нея и той се харчи много разумно.

Телец – Телците преследват абсолютното щастие. Мъжете имат силно развито чувство за отговорност и поемат изцяло грижа за семейството им – изцяло финансова. Дори предпочитат съпругата им да не работи, а да се посвети изцяло на децата. Жените зодия Телец не са привърженици на ръководните функции нито в офиса, нито у дома. Те разчитат изцяло на съпруга им и уважават мнението му.

Близнаци – Близнаците не жадуват да са на шефското място у дома. Те предпочитат всички да са равнопоставени и решенията да се взимат от всички като един сплотен екип. Но въпреки това представителите на зодия Близнаци не обичат някой да ги командва и да властва над тях. Ако смятате постоянно да ги поучавате и да ги съветвате, по-добре се откажете, защото те не гледат с добро око на това.

Рак – Представителите на зодия Рак имат двойни стандарти. Мъжете Раци обичат да командват и думата им да се чува. Но едновременно с това те търсят дама, която да бъде много силна, за да може подобаващо да се грижи за него и домочадието. Жените пък търсят опора в половинката и не пестят сили и енергия, за да го накарат да се чувства добре, уютно, за да бъдат всички в семейството доволни.

Лъв – Най-отявлените лидери от всички зодиакални знаци са Лъвовете. Затова никак не е учудващо, че и жените, и мъжете представители на зодия Лъв властват у дома. Правилата се определят единствено от тях и не търпят чуждо мнение. Финансите пък не са главно под техен контрол, но пък възприемат задължението по изхранването на домочадието като изцяло тяхна грижа

Дева – Девите не искат да командват у дома, но за сметка на това са в течение на абсолютно всичко – те контролират и стриктно следят всичките им близки и семейни проблеми. Представителите на зодия Дева се включват активно в разрешаването на проблемите, независимо дали са финансови, чисто битови или други.  Девите се трудят постоянно и очакват същата отдаденост и от половинката им.

Везни – Представителите на зодия Везни са невероятни дипломати. Те не обичат да се нагърбват с тежки решения и големи отговорности, затова и не те командват в семейството. Те се отличават с изключително чувство за такт и са способни да потушат всякакви разпри и скандали само с няколко думи. Това е и причината семейното им огнище да е много спокойно и уютно.

Скорпион – Скорпионите са много потайни.  Те не умеят да разрешават финансови проблеми, но пък за сметка на това обичат да обвиняват другите за това. Представителите на зодия Скорпион задължително трябва да са на лидерската позиция в семейството, както и да получават постоянно потвърждение са отличните им управленски качества, защото така се чувстват значими.

Стрелец – Стрелците рядко застават на челна позиция у дома, просто лидерството не им идва отвътре. Но за сметка на това представителите на зодия Стрелец са стожерите на семейството, защото постоянно дават нови свежи идеи както за разрешаването на различни проблеми, така и за забавление и сплотяване на близките. Съветите им са мъдри и основаващи се на трезво мислене и опит

Козирог – Представителите на зодия Козирог са изключително амбициозни и искат да са най-добри във всички и навсякъде – в училище, в офиса, у дома. Козирозите са много дисциплинирани и стриктни, държат зададения ред в семейството да се спазва от всички, както и да има взаимно уважение.  О тях зависят финансите, а също и стратегически решения като например какво образование трябва да получат децата.

Водолей – Водолеите не вярват в предимствата на ръководните функции. Те държат всички да имат равни права и да се ползват с еднакво уважение от всички. Представителите на зодия Водолей имат много нестандартно мислене, което им помага да решават сложни проблеми, а и да поддържат семейния уют – според тях всички у дома трябва да са сплотени и да се поддържат взаимно.

Риби – Представителите на зодия Риби изобщо не желаят да командват вкъщи. Те са по-скоро от типа хора, които се доверяват напълно на някого и следват сляпо неговите решения. Рибите се съобразяват изцяло с близките им и всячески се стараят да им угодят, ако пък без да искат разочароват членовете на семейството им, се чувстват гузни и се опитват да компенсират с добро поведение.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *