Колеги отрупаха с цветя за ЧРД шефката на „Социално подпомагане” в Сандански

Шефката на дирекция „Социално подпомагане” – Сандански Елеонора Сливкова отпразнува емоционално 39-ия си рожден ден. Още с отиването си на работа сутринта тя бе посрещната от служителите с букети цветя и подаръци.

Най-голямото от четирите й деца – отличничката на ЗПГ “Климент Тимирязев” Мария, пристигна с няколко свои приятелки в кабинета на майка си, за да й поднесе цветя и подарък, както и да й каже за пореден път, че е най-обичаната майка на света.

Елеонора почерпи щедро колегите си с безалкохолни напитки и различни сладкиши. Развълнувана, тя написа в социалната мрежа: “Денят ми беше наистина специален – благодаря на всички вас, приятели, роднини, колеги! Благодаря ви, че бяхте част от това вълшебство!”.

„Благодаря ти за подкрепата, отдадеността ти към мен, Алекс, Емо и Каролин, за търпението и най-много за това, че посвети живота си на нас, и се надяваме някой ден да бъдеш горда, че си ни възпитала както трябва. Някои неща не могат да бъдат описани с думи и едно от тези неща е любовта, която майката и дъщерята имат! Обичам те безкрайно много и се надявам с всяка изминала година да ставаш все по-щастлива!”. Това написа на стената си във Фейсбук дъщерята на Елеонора – Мария.

МАРИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *