КОЛЕКТИВНО ПОЛИТИЧЕСКО ХАРАКИРИ! Цялото ръководство на ПП АБВ в Сандански подаде оставка начело с лидера Л. Карамитов

Цялото общинско ръководство на партията на президента Георги Първанов АБВ в община Сандански начело с лидера Людмил Карамитов подаде колективна оставка по време на разширеното заседание на структурата. В  протокола като мотив е посочено, че причината е в слабата активност, политически дейности и в липса на комуникация през последната година с областното и централното ръководство на партията.

Оставка са подали лидерът на АБВ в Сандански Людмил Карамитов, членовете Стефка Георгиева, която е председател на младежката организация, Красимир Илинов – редови член, Катя Чаркчиева – председател на контролния съвет, Николай Гаврилов – член на контролния съвет, и Светлан Маринов – председател на гражданския съвет.

Потърсен за коментар, Людмил Карамитов вчера каза: „Аз и хората около мен влязохме и работихме за каузата АБВ заради личности като Николай Камов и Ивайло Калфин, които вече са извън активната политика. Убеден съм, че няма да загубим активност по всички актуални граждански процеси в страната. Благодаря на всички за десетилетната политическа дейност, която осъществявахме заедно”, каза Карамитов.

Протокол от заседанието на местната структура е депозиран в централата на АБВ в София, очаква се решение дали колективната оставка ще бъде приета или отхвърлена.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *