Колективът на благоевградското ІХ ОУ изненада директорката В. Величкова с ефектна куркума и картичка шеф №1 за 50-годишнината й

Директорката на благоевградското ІХ ОУ „П.К. Яворов” Василка Величкова празнува 50-годишнина с колектива на училището. Първи пожелания по повод личния й празник отправиха най-близките й хора начело с любимите й внуци – 7-годишния Марио и 3-годишната Адриана.

Денят на юбилярката започна натоварено – със съвещание на директорите на училищата от областта и експерти от Регионалното управление на образованието. Величкова използва кратката почивка, за да почерпи колегите си, а началникът на РУО Ив. Златанов й пожела здраве, положителни емоции и да е все така усмихната.

В ранния следобед рожденичката събра целия колектив на училището, което управлява от 20 години, в благоевградско заведение край река Бистрица. С влизането на юбилярката всички станаха на крака и дружно изпяха “Happy Birthday”. С пожелания за семейно щастие, да продължава да отстоява правата и принципите на учениците и подчинените си, за да просперира училището, педагогическият и непедагогическият персонал на ІХ ОУ връчиха на ръководителя си ефектна куркума в саксия. Особено емоционална бе и специалната картичка с текст: „Заплати винаги дава навреме, дава съвети полезни, всеки по нещо да възприеме. Понякога е лоша, понякога дори и зла, но за нас ще си остане най-добрата шефка на света“, подписана поименно с обич от целия екип на ІХ ОУ.

„Всички да сме живи и здрави, за да продължим борбата и училището ни да пребъде“, обърна се развълнувана към присъстващите Василка Величкова и вдигна първия тост.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *