Колко взе Алекс Сърчаджиева в „Игри на волята“

Победителят в новото адвенчър риалити на Нова ТВ „Игри на волята” ще получи 200 000 лева награда от многообещаващия формат. Един „участник” в шоуто обаче вече е победител, след като се е облажил с шестцифрена сума – водещата Александра Сърчаджиева.

Талантливата актриса, която през зимата трагично загуби половинката си Иван Ласкин, сключила ексклузивен договор с продуцентите да получи всичките си дължими заплати за снимките и излъчванията предварително. Така още през юни в банковата сметка на Сашка е постъпила колосалната сума от 150 бона, твърдят служители от „Олд Скуул” ООД.

Александра се примолила на стария си приятел Нико Тупарев да я измъкне от финансовата бездна след семейната трагедия и бизнесменът направил към нея безпрецедентен в родния шоубизнес жест – да й плати още в предварителната фаза на продукцията.

Сърчаджиева, която отдавна загуби майка си Пепа Николова и е напълно смразена с баща си Йосиф Сърчаджиев, няма на кого да разчита в отглеждането на сирачето София. Иван Ласкин не е оставил стотинка наследство, а Сашка изплаща автомобил на лизинг и се нуждае от спешен ремонт на майчината панелка в „Сухата река”.
С тези аргументи актрисата успяла да си издейства солидния аванс, като заложила и на сантименталността на Тупарев, пише
Lupa.bg .

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *