Колко търпелива е Кейт Мидълтън: Любовните връзки на принц Уилям

Преди да се срещне с Кейт Мидълтън и дори след като се срещне с нея, принц Уилям е много популярен сред момичетата, освен това той с удоволствие им отвръща, но все пак се ожени за Кейт, пише flashnews. Кои са тези разочаровани принцеси? Женското списание „Мари Клер“ прави елегантен преглед на любовния живот на принца.

Давина Дакворд – Чад

Давина, от много заможно и благородно семейство, е предназначена за Уилям не по съдба, а от роднини. Дори когато Давина и Уил са деца, родителите им мечтаят за бъдеща сватба. Но въпреки факта, че Давина като цяло отговаря на вкусовите предпочитания на бъдещия монарх и както показва опитът, Уилям харесва блондинките, нищо не се случва. Очевидно младите хора са свързани изключително чрез платонични отношения. Те дори отиват на круиз на яхта през 1999 г., прекарват много време сами, но чудото не се случва – и двамата останават хладни и родителските им мечти са разбити. Давина се омъжва преди Уилям и дори кани несбъднатия си любовник на сватбата. Сега момичето е щастливо омъжено и има две дъщери.

Роуз Фарквари

За първи път Уилям вижда Роуз на традиционно аристократично събитие – лов на лисици. Отец Фарквар организира годишно пътуване за удоволствие на кралското семейство. Приема се, че Роузи е първата силна и в никакъв случай платоническа страст на принца. Вярно е, че самото момиче не изпитва сериозни чувства към наследника на британския трон, въпреки примамливите перспективи. Роуз, която пее от детството, мечтае да стане певица и изобщо не се стреми към кралското семейство. Имайки вид на кукла, Роуз се оказа много интелигентна и бързо осъзнава дилемата – или дворец, или пее, и избра второто (модерно момиче). Романът на принца и бъдещата звезда продължава само едно лято, през 2000 г. Уилям току-що завършил училище и както се досещате, жаден за всякакви приключения. През септември Роуз, претърпявайки съкрушителен неуспех в Англия,  продължава кариерата си в Америка, оставяйки престолонаследника да страда сам.

Арабела Мусгрейв

Следващата е Арабела Мусгрейв, ръководител на PR отдела в модна къща Gucci, с която принцът се среща на мач по поло през 2001 година. На първо място, Уилям е поразен от изключителната ерудиция на Арабела, младите хора се сприятеляват и едва тогава престолонаследникът открива, че Арабела също е невероятно хубава. Влюбените не остават дълго заедно – Уилям влиза в университет в друг град, където трябва да се срещне с бъдещата си съпруга, а Арабела остава в Лондон. Между другото, момичето е поканено на кралската сватба.

Карли Маси-Бърч

С обикновената провинциална Карли, принцът има връзка веднага след пристигането си в университета. Тъй като Оливия Хънт последва веднага, тази история остава почти незабелязана от пресата –  междувременно тази история можеше да се превърне в истинска приказка за Пепеляшка! Но, за съжаление, паралелно Уилям пише страстни писма до бившата си приятелка Арабела и дори успява да я посети няколко пъти в столицата. Карли, въпреки че беше обикновена, в никакъв случай не е глупава. Както знаете, репутацията е по-важна от перспективата да свържете живота си с принц.

Оливия Хънт

През септември 2001 г. 19-годишният принц Уилям пристига в Сейнт Салвадор, кампуса на шотландския университет Сейнт Андрюс. Новият студент е посрещнат с помпозност – не всеки ден внукът и прекият наследник на кралицата идва да учи, освен това е ерген и доста красив. Около принца веднага се образува тълпа от фенки, сред които Уилям откроява едно-единствено момиче – Оливия, дъщеря на известен лондонски лекар.

Именно Оливия запознава Уилям с бъдещия му най-добър приятел Уилям ван Кутсем и след това започва афера с него. Връзката между принца и Оливия се развива бързо – заради любимата си принцът дори пропуска университетския конкурс за красота, където Кейт Мидълтън дефилира, така че съдбоносната среща можеше и да не се е състои. Уил компенсира загубеното няколко месеца по-късно на благотворително модно ревю, където Кейт блести в черна прозрачна рокля. Уилям беше толкова изумен от видяното, че дори спира да обръща внимание на Оливия, която безмилостно следва гаджето си. Всъщност след този неудобен момент двойката се разпада и Уилям преминава към Кейт.

Изабела Анструтер-Го-Калсорп

Изабела присъства невидимо в живота на принца доста дълго време, оставяйки нещастната Кейт Мидълтън аутсайдер. Катрин дори се разделя с Уилям поради постоянна конкуренция, където очевидно губи – ако бъдещата херцогиня е просто хубава, то Изабела с трудно произнасяемо фамилно име има външност на модел, при това беше и блондинка! Накратко, личният живот на принца е наситен – той се лута между Изабела и Кейт, докато Мидълтън не постави ултиматум на любимия си: или аз, или Изабела. Не е трудно да се отгатне кого принцът би избрал, но … самата руса Изабела отказа на Уилям, предпочитайки сина на мултимилионер.

Джесика Крейг

С това момиче всичко е съвсем различно – тя просто имаше всички шансове да заеме сегашното място на Катрин. Между другото, в сърцето на принц Уилям Джесика беше по-дълго от всички други момичета, тя дори се нарича първата любов на принца. Но той има връзка с нея по същото време, когато и с Кейт и с Изабела.

Джека (както я нарича английската преса) е много по-близка с принца от всички останали претенденти. Младежите се познават от 16-годишна възраст, за първи път се срещат в Кения, където Уилям е с баща си. Бащата на Джесика е собственик на огромен природен резерват в Африка, а също е приятел на принц Чарлз. Слуховете твърдят, че Уил и Джека дори на шега са се „сгодили“ по време на първата си среща.

За кратко време Джесика учи в същия университет, къдетои Уилям с целия си женски фен клуб: след това той си спомня за нея и момичето бързо се сдобива с принц, оставяйки Кейт да страда сама за пореден път. Но този роман, въпреки сериозността на намеренията на принца, завършва с раздяла. Оказва се, че Джека предпочита да живее в Африка, далеч от цивилизацията, а това, че е в дворец под постоянния поглед на камерите, съвсем не е за нея. Романът има втора част, но със същия край. През 2008 г. Уилям и Джесика най-накрая решават да бъдат просто приятели. Според принца той най-накрая осъзнава, че са твърде различни, за да бъдат заедно. Принц Уилям отново се връща при Кейт.

Има обаче и такива, които вярват, че Уилям и Джаки подновяват връзката си след брака на принца и на фона на тези слухове най-подозрителното е, че през 2015 г. Джаки Крейг ражда дете, което крие от всички. Разбира се, веднага се появи версия, че принца може да бъде негов баща.

Кейт Мидълтън

Изглежда, че знаем всичко за щастливия победител в борбата за сърцето на бъдещия крал. Ако се вземете предвид опита на Кейт Мидълтън, за да спечелите принц, ви трябва търпение. Много търпение. Журналистите дори дават обиден прякор на Кейт – Уейти Кейти, „Чакащата Кейти“.

Първоначално Катрин търпи Изабела, след това Джесика, после тя просто чака, защото Уилям декларира нежеланието си да се жени преди 29-годишна възраст. Накратко, не се отказва от целта си, дори в на позицията на „вечна годеница“.

Твърди се обаче, че самата Елизабет II сложила край на мъките на Кейт, призовавайки внука си да вземе решение за избора на съпруга и да помисли за наследниците. Дори тогава за никого не е тайна, че Уилям ще стане следващият монарх и за Елизабет беше важно лично да участва в избора на съпругата му. Любопитното е, че всъщност Мидълтън става първият обикновен гражданин, който е одобрен от Кралския съвет като съпруга на престолонаследника. Дори ако момичето е заможна наследница на родителите си, нейният неблагоприятен произход можеше да сложи край на мечтите й да стане съпруга на принца. Очевидно Елизабет II се е научила от горчивия опит на семейството и близките си роднини: понякога неправдата все пак е по-добра от разбити съдби, дори и заради короната.

Почти всички бивши момичета на принца са поканени на сватбата. С някои от тях Катрин дори успява да установи приятелски отношения: може би защото „е по-добре да държиш врага в полезрението си“, както отровно се шегуват някои журналисти. Най-важният съперник, Джаки Крейг, не е включена в този списък. С нея Катрин умишлено предпочита да не се засича. Кейт обаче по принцип не харесва приятелките на съпруга си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *