Командироваха благоевградски рефер в Кюстендил, международникът с прякор Волната птичка съпровожда комитите срещу войводите

Благоевградският рефер от ранглистата на ръководещите във втория ешелон Благой Манов е командирован днес в Кюстендил, където едноименният местен тим посреща „Ботев” /Ихт/ в опит да си върне лидерската позиция, от която го детронира „Беласица” миналата събота. Хората на Николай Николов-Чезето не се церемонят с гостуващите съперници и съдийското трио трябва да е подготвено за всевъзможни опити за въздействие на терена и извън него. Зоналната футболна централа в столицата изиска международник за визитата на високо летящия „Беласица” в Панагюрище.

На комитите срещу войводите ще свири Волен Чинков, по-известен с прякора Волната птичка. Петричанинът Вангел Вангелов поема двубоя в Доброславци между символичния домакин „Левски” /Чепинци/ и „Пирин” /Рз/. На ст. „Свети Петър” затъналият в класирането „Банско” ще гони дебютни точки в кампанията срещу „Балкан” под свирката на елитния арбитър Георги Димитров. Съотношението между професионалните и третокласните съдии в предстоящия кръг на Трета лига е 6:3.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *