Комплексните услуги на „Брейн Сторм Консулт“ осигуряват време на собствениците да развиват своя бизнес

Грозданка Патронска, мениджър на „Брейн Сторм Консулт“ – офис град Сандански

„Брейн Сторм Консулт“ отвори своя трети офис в Сандански в началото на тази година. Разкажете за старта и развитието на офиса до момента?

– Откриването на офиса ни стартира с организирането на Бизнес форум „Сподели успеха си с нас!”, на който присъстваха хора от различни браншове на бизнеса в региона. Сформирането на единен екип, установяването на устойчиви взаимоотношения с клиенти е сложен процес, който изисква търпение, упоритост и настоятелност.

Какви са предизвикателствата, пред които се изправяте като ръководител на регионален офис на една от най-реномираните финансово-счетоводни компании в страната?

– Отговорността да бъда мениджър на екипа на „Брейн Сторм Консулт“ в град Сандански е голяма, но мисълта, че това, което правим, е насочено към общата цел на компанията – да осигуряваме на нашите партньори бързи и адекватни решения за всеки казус, ми дава сили и кураж да преодолявам трудностите. Заредени сме с оптимизъм и вярваме, че ключът към устойчив растеж се крие в умението ни да бъдем гъвкави и адаптивни спрямо бизнес условията в региона.

– С какво се отличавате от останалите счетоводни къщи тук, как намирате конкуренцията в региона?

– Това, което ни отличава, е неотлъчното следване на заложените в професионалния кодекс на компанията задачи и идеи, както и спазване на общоприети морални ценности, като лоялност, коректност, етика и конфиденциалност. Индивидуалното внимание към всеки клиент, полагането на усилия да си тръгва от офиса ни спокоен, че е намерил надежден партньор в наше лице, е показател за нашата конкурентоспособност. Чрез своя широк кръг от специалисти, богато портфолио, както и осигуряването на постоянен контрол на всеки етап имаме възможност за съдействие по пътя на развитие на своите клиенти.

„Брейн Сторм Консулт” е водеща компания  в областта на счетоводните услуги, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения. Фирмата над 20 години обслужва комплексно представители на малкия, средния и големия бизнес. www.brainstorm.bg

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *